Libnet.ro
UNICEF

22:15

Orange face o demonstratie a tehnologiei 5G la Summer Well

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Orange face o demonstratie a tehnologiei 5G la Summer Well

Operatorul de telecomunicatii Orange a anuntat, vineri, ca va face, in cadrul festivalului de muzica Summer Well, un video streaming live, transmis prin intermediul tehnologiei 5G, direct din drona, continutul video avand o calitate 4K. continuă pe Ziarul Bursa

Summer Well 2019, cel mai asteptat festival de langa Bucuresti. Calendarul show-ului. Ce artisti vor fi prezenti

Dupa Neversea,Untold si Electric Castle, urmeaza si Summer Well 2019. Cel mai asteptat festival de langa Bucuresti va avea loc in intervalul 9 11 august, pe Domeniul Stirbey de la Buftea. Mai jos ai calendarul show-ului si artistii care vor urca pe scena. Summer Well 2019: calendarul show-ului, artisti incepe Summer Well! Evenimentul va .

Summer Well 2019: programul pe ore, reguli de acces si transport

Festivalul Summer Well, la care vor concerta The National, Son Lux si The 1975, va debuta vineri, 9 august, pe domeniul Stirbey din Buftea. Va prezentam programul complet si alte detalii importante.

Summer Well 2019 isi deschide portile de maine

Festivalul Summer Well 9-11 august) va debuta maine, pe domeniul Stirbey, la orele 18. 00, cu Night Picnic unde vor canta Son Lux si Orchestra Simfonica din Bucuresti, iar sambata si duminica, portile se vor deschide la ora 12. 00, anunta organiozatorii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )