Libnet.ro
UNICEF

01:05

Summer Well 2019, cel mai asteptat festival de langa Bucuresti. Calendarul show-ului. Ce artisti vor fi prezenti

Playtech Playtech,
Summer Well 2019, cel mai asteptat festival de langa Bucuresti. Calendarul show-ului. Ce artisti vor fi prezenti

Dupa Neversea,Untold si Electric Castle, urmeaza si Summer Well 2019. Cel mai asteptat festival de langa Bucuresti va avea loc in intervalul 9 11 august, pe Domeniul Stirbey de la Buftea. Mai jos ai calendarul show-ului si artistii care vor urca pe scena. Summer Well 2019: calendarul show-ului, artisti incepe Summer Well! Evenimentul va . continuă pe Playtech

Summer Well 2019: programul pe ore, reguli de acces si transport

Festivalul Summer Well, la care vor concerta The National, Son Lux si The 1975, va debuta vineri, 9 august, pe domeniul Stirbey din Buftea. Va prezentam programul complet si alte detalii importante.

Summer Well 2019 isi deschide portile de maine

Festivalul Summer Well 9-11 august) va debuta maine, pe domeniul Stirbey, la orele 18. 00, cu Night Picnic unde vor canta Son Lux si Orchestra Simfonica din Bucuresti, iar sambata si duminica, portile se vor deschide la ora 12. 00, anunta organiozatorii.

Un artist celebru din America isi face ziua de nastere pe scena la cel mai mare festival rock din mediul rural din Romania

In perioada 9-11 august, in comuna argeseana Corbi se desfasoara a II-a editie a Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din Romania. Peste 8. 000 de fani din tara si din strainatate sunt asteptati in cele trei zile ale evenimentului. Printre cei care vor concerta se numara David Reece, fostul solist al trupei Accept, Cristi Minculescu, Valter Boro, precum si trupele Zob, Timpuri Noi sau Bucovina.

Orange face o demonstratie a tehnologiei 5G la Summer Well

Operatorul de telecomunicatii Orange a anuntat, vineri, ca va face, in cadrul festivalului de muzica Summer Well, un video streaming live, transmis prin intermediul tehnologiei 5G, direct din drona, continutul video avand o calitate 4K.

Alexandrion Group, desemnat Cel mai bun producator de bauturi spirtoase din Europa

Alexandrion Group este acum cel mai bun producator de spirtoase din Europa. Acquisition International a facut publica lista castigatorilor AI Business Excellence Awards pentru anul 2019, unde Alexandrion Group a fost numit Best Spirits Producer 2019 - Europe.

Top 10 tari in care e cel mai bine sa traiesti in lume

Cand vine vorba de un trai bun, cel mai probabil ai in cap alte tari in afara de Romania in cazul in care vrei sa duci o viata linistita. Criteriile dupa care sa iti tara in care.

Cel mai nou telefon de la LG ar putea avea trei ecrane

Smartphone-urile cu ecran clasic par deja de domeniul trecutului atunci cand companii precum LG vin cu inovatii de acest gen. Compania producatoare de telefoane ar putea veni cu un model diferit.

Daniel Baluta: Cel mai mare spital de stomatologie din Romania va fi construit in sectorul 4 din Bucuresti

PrimarulDaniel Baluta a promis vineri intr-o conferinta de presa ca cel mai mare spital de stomatologie din Romania, care va avea 65 de cabinete si sali de operatie, va fi construit in sectorul 4 al Ca.

Daniel Baluta: Cel mai mare spital de stomatologie din Romania va fi construit in sectorul 4 din Bucuresti

Cel mai mare spital de stomatologie din Romania, care va avea 65 de cabinete si sali de operatie, va fi construit in sectorul 4 al Capitalei, a promis vineri, intr-o conferinta de presa, primarul sectorului 4, Daniel Baluta. El sustine ca lucrarile ar urma sa inceapa cel tarziu pe data de 15 octombrie, termenul de finalizare fiind de 3 ani.

A nascut cel mai mare copil: cate kilograme a avut si de ce a convins-o sa nu mai faca inca unul

Copiii la nastere au doar cateva kilograme. Unii dintre cei mai mari care s-au nascut vreodata au atins pragul de patru kilograme, in circumstante extraordinare. Se pare insa ca se poate si mai mult. Daca ti-ai dorit toata viata un copil, sarcina poate fi un lucru foarte placut, o experienta memorabila. Asta nu inseamna totusi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2915 seconds )