Libnet.ro
UNICEF

10:15

Orange a facut primul test public din Romania la reteaua 4,5G

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Orange a facut primul test public din Romania la reteaua 4,5G

Operatorul telecom Orange a prezentat reteaua 4,5G cu viteze de 1GB/secunda pentru echipamentele mobile, in cadrul primului test public pentru acest tip de retea din Romania, care permite vizualizarea de filme 4K si clipuri video in direct, a declarat. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO. Ministerul Sanatatii anunta primul caz de infectare cu Zika din Romania. Ce precizari face Organizatia Mondiala a Sanatatii

Ministerul Sanatatii a anuntat, marti, primul caz de infectare cu virusul Zika din Romania. Este vorba de o tanara de 27 de ani, intoarsa din vacanta din Martinica.

MS anunta primul caz de infectare cu Zika din Romania

Ministerul Sanatatii a anuntat, marti, primul caz de infectare cu virusul Zika din Romania. Este vorba de o tanara de 27 de ani, intoarsa din vacanta din Martinica.

Ministrul Agriculturii: Oficiali ai Comisiei Europene plecau din Romania cu ladite de fructe si legume. Acum am ajuns sa mancam din import

Oficiali ai Comisiei Europene plecau din Romania cu ladite de fructe si legume, iar acum Romania a ajuns sa importe aceste produse, a declarat Achim Irimescu, Ministrul Agriculturii, potrivit.

Cel de-al 14-lea raport de cercetare al CNIPMMR Carta alba a IMM-urilor din Romania

Joi, 14 iulie 2016, incepand cu orele 10. 30, la Teatrul Restaurant Elisabeta, din Bucuresti, bdul. Regina Elisabeta nr. 45, sector 3. , va avea loc lansarea versiunii in limba romana a ,,Cartei Albe a IMM-urilor din Romania, editia a-XIV-a, editata de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania-CNIPMMR.

Ce taxe percep facultatile de Economie si Drept din Romania

Universitatile din Romania produc anual in medie 190. 000 de absolventi, cei mai multi dintre acestia fiind in domeniul economic si juridic. Facultatile de Drept sunt cele mai scumpe, taxele de scolarizare in cei patru ani de studii pentru licenta.

Legea refacerii sistemului de irigatii din Romania nu va produce efecte

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat astazi, la Iasi, ca legea adoptata anul trecut de Parlament care prevede alocarea unor sume de bani pentru refacerea sistemului de irigatii din Romania nu va produce efecte, potrivit unor surse din presa.

BIAS 2016. Cel mai mare show aerian din Romania revine la Bucuresti. Programul evenimentului

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

Declinul demografic din Romania se agraveaza: populatia tarii s-a redus cu 247 de persoane in fiecare zi din 2016

Declinul demografic din Romania ia amploare, populatia tarii noastra a scazut, in primele cinci luni din acest an, cu 37. 515 de locuitori din cauza declinului demografic, ceea ce corespunde unei scaderi medii a populatiei cu 247 de persoane pe zi,.

EXCLUSIV. Interviu cu Nini Sapunaru, initiatorul legii supermarketurilor: Toate preturile din Romania sunt tinute sus artificial

Legea supermarketurilor, promulgata de curand de presedintele Klaus Iohannis, a suscitat vii controverse, iar mediul public a fost inundat de cele mai diferite pareri si puncte de vedere. Romania libera a vrut sa afle chiar de la initiatorul actului normativ, deputatul PNL Nini Sapunaru, care este scopul vizat de aceasta lege.

Haos in penitenciarele din Romania. Detinutii dau foc saltelelor si se urca pe cladiri, in semn de protest

Protestele se extind in tot mai multe penitenciare din tara. La Penitenciarul Rahova, mai multi detinuti au intrat in greva foamei. La Miercurea Ciuc, s-au folosit gaze lacrimogene pentru a-i calma pe de.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )