Libnet.ro
UNICEF

17:45

Orange Romania anunta un nou Chief Marketing Officer

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Orange Romania anunta un nou Chief Marketing Officer

Orange Romania anunta numirea lui Pierre-Etienne Cizeron in rolul de Chief Marketing Officer incepand cu 16 martie 2020, inlocuindu-l pe Yves Martin, care va prelua un rol executiv in cadrul unei alte divizii a Grupului Orange, arata un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Schimbare la varful Orange Romania: Pierre-Etienne Cizeron va fi noul director executiv de marketing

Orange Romania a anuntat miercuri numirea lui Pierre-Etienne Cizeron in rolul de chief marketing officer incepand cu 16 martie 2020, inlocuindu-l pe Yves Martin, care va prelua un rol executiv in cadrul unei alte divizii a Grupului Orange. Cu o experienta de peste 20 de ani in industria de telecomunicatii, Pierre-Etienne va coordona strategia de marketing pentru segmentul B2C al companiei, cu accent pe convergenta fix-mobil.

PENTRU 2019: Telekom Romania anunta un avans de 5% al veniturilor consolidate

Grupul de companii Telekom Romania a anuntat un avans de de 5% al veniturilor consolidate in 2019, pana la 980 milioane euro, fata de anul anterior. Pentru prima oara in patru ani, principalii indicatori financiari ai anului 2019 - veniturile, EBITDA si fluxul de numerar operational - au inregistrat crestere de la un an la altul.

Telekom Romania anunta cresterea principalilor indicatori financiari pentru prima oara in patru ani. Numarul de angajati si clienti este in scadere

Pentru prima oara in patru ani, principalii indicatori financiari ai anului 2019 veniturile, profitul EBITDA si fluxul de numerar operational - au inregistrat crestere de la un an la altul, a anuntat miercuri grupul Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote). Pe de alta parte, numarul de clienti a scazut pe toate liniile de servicii, cu exceptia serviciilor fix-mobile. Ca urmare a proceselor de transformare si automatizare, numarul angajatilor full time a scazut cu 21% de la 6. 356 persoane in 2018 pana la 5. 029 persoane in 2019.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )