Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un oras din Romania a fost inclus in top 5 cele mai bune destinatii turistice europene pentru 2021: A primit voturi din 192 de tari

Antena3 Antena3,
Un oras din Romania a fost inclus in top 5 cele mai bune destinatii turistice europene pentru 2021: A primit voturi din 192 de tari

Sibiul se afla in top 5 al celor mai bune destinatii turistice europene in 2021. Topul a fost realizat de Asociatia European Best Destination, pe baza voturilor venite din partea turistilor din toata lumea, iar pentru al doilea an consecutiv, orasul transilvanean a fost inclus in acest clasament alaturi de alte 19 orase turistice de pe continent. continuă pe Antena3

Record istoric la Survivor Romania 2021. Ce concurenta are cele mai multe voturi pentru eliminare

Lupta este din ce in ce mai stransa la Survivor Romania 2021! in editia de vineri, 12 februarie, a emisiunii de la Kanal D, echipa Razboinicilor a avut parte de momente dificile, dupa ce membrii au fost nevoiti sa voteze un concurent spre eliminare. Faimosii au reusit sa-i invinga pe Razboinici cu un scor zdrobitor, .

Angajatii din hoteluri si restaurante au cele mai mici salarii. Care angajati castiga cu peste 6.000 de lei mai mult

Diferenta dintre cele mai mari salarii medii nete, in luna decembrie a anului trecut, si cele mai mici salarii medii nete a fost de citrca 6. 000 de lei, arata datelepublicate, joi,de Institutul National de Statistica INS).

Un oras din Romania, in top 5 cele mai bune destinatii turistice europene

Municipiul Sibiu este inclus intre primele cinci cele mai bune destinatii turistice europene, obtinand cu peste 15. 000 de voturi mai mult decat in competitia de anul trecut.

Top 10 cele mai frecvente intrebari despre vaccinarea anti-COVID si raspunsurile din partea CNCAV. Ce trebuie sa stie romanii cand se imunizeaza

Comitetul National pentru Coordonarea Actrivitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 a oferit raspunsuri la 10 cele mai frecvente intrebari privind imunizarea in fata SARS-CoV-2. Mai mult decat atat,.

Top 10 cele mai frecvente intrebari despre vaccinare si vaccinul anti-COVID

Pentru situatiile in care o persoana careia i s-a administrat prima doza de vaccin Pfizer impotriva COVID-19 are contraindicatii temporare pentru cea de-a doua doza, administrarea rapelului va putea fi amanata pana la un interval optim de maximum 42 de zile. in situatii exceptionale, rapelul poate fi administrat si dupa aceasta perioada. in cazul vaccinului Moderna, intervalul optim de amanare a dozei de rapel este pana la 35 de zile, insa, in situatii exceptionale, rapelul poate fi administrat si dupa aceasta perioada. Este raspunsul la una din cele 10 cele mai frecvente intrebari despre vaccinare si vaccinul impotriva COVID-19.

Anuntul zilei de la BCR care vizeaza toti clientii din Romania: se intampla pe aceste telefoane

BCR, una dintre cele mai mari banci din tara, a inceput saptamana cu un anunt important pentru clientii sai. Acest anunt dezvaluie o serie de schimbari care sunt disponibile de.

Comitetul de coordonare a vaccinarii: 40.812 persoane, vaccinate in ultimele 24 de ore, cele mai multe cu doza de rapel

Comitetul de coordonare a vaccinarii anunta, miercuri ca 40. 812 persoane au fost vaccinate in ultimele 24 de ore, cele mai multe cu doza de rapel. Au fost inregistrate 47 de reactii adverse, 23 la persoane vaccinate cu Pfizer si 24 la persoane vaccinate cu Moderna.

O fosta miss, sefa la un spital din Romania. Cum a putut sa ajunga in consililiul de administratie

Cum a ajuns o fosta miss sefa unui spital din Romania? Multi dintre romani au ramas cu semne de intrebare in privinta parcursului sau si a schimbarii mari dintre cele doua domenii. Azi, 08. 2021 am semnat contractul de mandat in baza caruia imi voi exercita functia publica de reprezentant al Consiliului Judetean Cluj in Consiliul .

Horoscop 2021. Cele mai atractive zodii. Primesc admiratie, invidie, dar si antipatii

Astrologia ne da indicii cu privire la personalitatea nativilor. Tototdata putem cunoaste informatii despre o persoana doar urmarindu-i zodia. Conform horoscopului, exista cateva zodii care sunt considerate a fi cele mai atractive. Iata care sunt acestea. Cele mai atractive zodii Nativii nascuti in aceste zodii pot atrage cu usurinta atentia celorlalti, fie ca vorbim despre .

Mesaje de Sf. Valentin. Cele mai emotionante mesaje pe care le poti trimite persoanei iubite

Pe 14 februarie, lumea intreaga sarbatoreste SfValentin sau Ziua indragostitilor. Cu acest prilej, iata cele mai frumoase mesaje pe care poti sa i le trimiti persoanei iubite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )