Libnet.ro
UNICEF

14:16

Record istoric la Survivor Romania 2021. Ce concurenta are cele mai multe voturi pentru eliminare

Playtech Playtech,
Record istoric la Survivor Romania 2021. Ce concurenta are cele mai multe voturi pentru eliminare

Lupta este din ce in ce mai stransa la Survivor Romania 2021! in editia de vineri, 12 februarie, a emisiunii de la Kanal D, echipa Razboinicilor a avut parte de momente dificile, dupa ce membrii au fost nevoiti sa voteze un concurent spre eliminare. Faimosii au reusit sa-i invinga pe Razboinici cu un scor zdrobitor, . continuă pe Playtech

Pleaca de la Survivor Romania 2021. A facut anuntul aseara: Eu nu mai fac fata

Daca recent vorbeam de acuzatii de furt la Survivor Romania, acum au aparut alte probleme. Este adevarat ca nu toti pot face fata provocarilor din concurs. Printre cei care se afla in aceasta situatii este si Alexandra Stan. La ultima difuzare a show-ului, fanii au putut s-o vada pe vedeta clacand. Alexandra Stan are probleme .

Ce premiu ia castigatorul de la Survivor Romania 2021. Suma este uriasa

Survivor Romania este o emisiune cu miza extrem de mare. Competitia va avea in final un singur castigator care se va alege cu premiul cel mare. Care este suma pe care o va incasa cel mai bun dintre concurentii show-ului? Ce premiu va lua castigatorul de la Survivor? Emisiunea care se bucura de un succes .

E casatorit! Concurentul de la Survivor Romania 2021 s-a dat singur de gol

Un concurent de la Survivor Romania a facut declaratii surprinzatoare. Artistului i-au scapat detalii care l-au dat de gol. Despre cine este vorba? Concurentul care s-a dat de gol Survivor Romania este emisiunea unde surprizele, dar si competitivitatea dintre concurenti ii tin pe fanii emisiunii cu sufletul al gura. Daca inainte de a intra in .

Concurenta de la Survivor Romania care a dansat pentru milionarul Cristian Tantareanu

O concurenta de la Survivor Romania 2021 a dansat pentru milionarul Cristian Tantareanu. Celebrul afacerist are cateva amintiri pe cinste din ziua spectacolului. Despre cine e vorba si cum s-a petrecut totul? Survivor Romania 2021. O concurenta cunoscuta a dansat pentru Cristian Tantareanu Cristian Tantareanu nu poate sa nu rememoreze ziua in care o concurenta .

Zannidache il ataca pe Jador cu orice ocazie. Un nou scandal la Survivor Romania

Survivor Romania, difuzat de Kanal D are din ce in ce mai multe momente tensionate. Cele mai recente altercatii, dintre Zannidache si Jador au ajuns la un alt nivel. S-au acuzat reciproc, iar cel mai sifonat, din pacate, a iesit Zannidache. Zannidache si Jador se acuza reciproc de furt Cel mai recent episod din Survivor .

Cati bani castiga Jador la Survivor Romania. Suma este si mai mare decat s-a crezut initial

Este oare Joador cel mai bine platit concurent de la emisiunea Survivor Romania 2021? Potrivit Ciao. ro, artistul ar castiga o suma uriasa la emisiunea care se desfasoara in Republica Dominicana. Cati bani castiga Jador la Survivor Romania insa Jador este si unul dintre cei mai apreciati artisti la ora actuala. in emisiunea Survivor Romania 2021, .

De ce s-au certat Zanni si Elena Marin la Survivor Romania. A fost scandal monstru la Kanal D

In echipa Faimosilor de la Survivor Romania 2021 sunt multe scandaluri intre membrii sai, de notorietate fiind scandalurile cearta din Jador si Culita Sterp si atacurile lui Zanni la adresa Elena Marin. De ce s-au certat Zanni si Elena Marin la Survivor Romania Scandalul dintre Zanni si Elena Marin ar fi pornit inca de cand .

Vesti proaste pentru Suvivor Romania 2021. Emisiunea a primit o lovitura dura

Vesti proaste pentru fanii Survivor Romania 2021. Ce se intampla cu cea mai grea competitie televizata de la noi? Emisiunea a primit o lovitura dura si neasteptata chiar intr-o etapa foarte importanta. Survivor Romania 2021: lovitura dura pentru show-ul sportiv Fanii Survivor nu inteleg ce s-a intamplat si cum celebra competitie sportiva a pierdut locul .

Roxana Ghita s-a indragostit la Survivor Romania. Barbatul dupa care i s-au aprins calcaiele: Si el ma place

Concurenta de la Survivor Romania, Roxana Ghita a surprins pe toata lumea cu anuntul pe care l-a facut. Tanara a marturisit ca s-a indragostit de un coleg, fiind convinsa ca sentimentul este reciproc. Despre cine este vorba? Roxana Ghita indragostita de un coleg Tanara a surprins pe toata lumea cu declaratia pe care a facut-o.

Roxana Ghita, mai dura ca niciodata: E toxic la Survivor Romania

Daca pana acum Faimosii au fost cei mai vocali concurenti de la Survivor, iata ca, de data aceasta, Roxana Ghita de la Razboinici este mai dura ca niciodata. Cine este colegul de echipa pe care il vrea eliminat din competitie: E toxic la Survivor Romania. Pe cine vrea Roxana Ghita de la Survivor Romania sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2187 seconds )