Libnet.ro
UNICEF

15:15

Un oras din Vrancea a ramas fara conducere din cauza COVID-19 si coruptiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un oras din Vrancea a ramas fara conducere din cauza COVID-19 si coruptiei

Coronavirusul si coruptia au lasat Panciu fara conducere. Primarul orasului din judetul Vrancea este plasat sub control judiciar, implicat intr-un dosar de coruptie. Trei subalterni, printre care se afla viceprimarul din Panciu, s-au infectat cu virusul COVID-19 si sunt internati la spital, anunta Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Un oras din Vrancea a ramas fara conducere din cauza COVID-19 si a coruptiei

Coronavirusul si coruptia au lasat Panciu fara conducere. Primarul orasului din judetul Vrancea este plasat sub control judiciar, implicat intr-un dosar de coruptie. Trei subalterni, printre care se afla viceprimarul din Panciu, s-au infectat cu virusul COVID-19 si sunt internati la spital, anunta Digi24.

Un oras din Romania a ramas fara conducere: Primarul, plasat sub control judiciar, subalternii infectati cu noul coronavirus

Situatie critica in localitatea vranceana Panciu, unde municipalitatea a ramas fara conducere dupa ce primarul orasului a fost plasat sub control judiciar, fiind implicat intr-un dosar de coroptie, iar.

Darius Valcov a ramas fara unul dintre avocati in procesul in care este acuzat de instigare la dare si luare de mita

Fostul ministru Darius Valcov, fost consilier al Vioricai Dancila, a ramas fara unul dintre cei trei avocati in procesul de la tribunalul Gorj in care este acuzat de instigare la dare si luare de mita.

inca un oras din Romania va avea metrou. Vestea uriasa data de Guvern

Astazi, Guvernul Orban a prezentat Planul National de Investitii si Relansare Economica, care prevede o serie de investitii majore pentru dezboltarea infrastructurii, iar costul estimativ se ridica la 60 miliarde euro. Investitii majore in dezboltarea infrastructurii Planul propune, in privinta zonei rutiere, finalizarea lucrarilor de infrastructura aflate in implementare, si anume 407,3 Km de autostrazi .

Seful Politiei Constanta a ramas fara functie dupa hora din Mamaia

Sefului IPJ Constanta si-a pierdut functia dupa ce in presa au aparut imagini cu zeci de turisti prinsi in hora, fara sa se respecte distantarea sociala, transmite Mediafax.

Accident teribil in zona Gorjului din Bucuresti, un motociclist a ramas fara un picior

Un tanara motociclist a fost grav ranit intr-un accident teribil produs, in aceasta noapte, in zona Gorjului din Bucuresti. in accident au mai fost ranite doua persoane, dintre care si un pieton.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )