Libnet.ro
UNICEF

19:00

Un oras cu mii de locuitori din Romania se inchide din cauza COVID! Restaurantele pun lacatul, scolile trec in scenariul rosu

Antena3 Antena3,
Un oras cu mii de locuitori din Romania se inchide din cauza COVID! Restaurantele pun lacatul, scolile trec in scenariul rosu

Noi restrictii intr-un oras din Romania din cauza numarului mare de infectari. Restaurantele si barurile din Siret, judetul Suceava, pun lacatele pe usi pentru mai multe saptamani. Mai mult decat atat, mai multe scoli intra in scenariul rosu. Rata infectarilor aici depaseste 7 cazuri la mia de locuitori. continuă pe Antena3

Orasul din Romania care are cele mai scumpe apartamente. A intrecut pana si Bucurestiul

Capitala nu mai este in fruntea listei celor mai scumpe piete imobiliare din Romania nici in pandemie. Ce alt oras i-a luat locul pe podium si cat sunt chiriile in judetul in cauza? Romanii sunt deja obisnuiti cu preturile extrem de piperate. Ce oras a devansat Capitala la preturile chiriilor? Chiriile sfideaza criza! Pandemia ne-a .

Baiat de 8 ani din Buzau, primul copil din Romania care ajunge la Terapie Intensiva din cauza COVID-19

Un baiat de 8 ani din Buzau este primul copil din Romania infectat cu SARS-CoV-2 care a ajuns la Terapie Intensiva. Acesta a fost diagnosticat cu boala Kawasaki, care ar fi fost declansata de coronavirus.

Primul copil roman care a ajuns la Terapie Intensiva din cauza Covid-19

Un baiat de 8 ani din Buzau este primul copil din Romania infectat cu SARS-CoV-2 care a ajuns la Terapie Intensiva.

Primarul din Deveselu, mort din cauza COVID. Edilul avea 56 de ani si candida pentru al treilea mandat

Primarul din comuna Deveselu, Ion Aliman, a murit joi dimineata la spital, unde era internat dupa ce s-a imbolnavit de coronavirus.

Primul copil cu COVID-19 din Romania, internat la ATI in stare foarte grava. Ce boala asociata infectiei a dezvoltat baiatul

Inceperea scolii a inceput cu multe emotii in randul tuturor. Majoritatea doctorilor au sustinut ca cele mai predispuse persoane sa dezvolte boli grave, in urma infectarii cu COVID-19, sunt persoanele care fac parte din categoriile de risc. Cu toate acestea, nu dupa multa vreme de la intoarcerea la scoala, a fost anuntat primul caz de .

Elevii din Romania ar putea renunta la purtarea mastilor? Anuntul momentului facut de ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit luni seara despre situatia scolilor la inceput de an, in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta a declarat ca urmeaza o perioada de monitorizare atenta a evolutiei epidemiologice, urmand ca ulterior sa traga niste concluzii si sa aduca schimbari, daca situatia o va cere. intrebat daca exista sansa ca elevii .

Gabriela Firea si Florentin Pandele si-au batut joc de toti parintii din Romania. Asa au fost surprinsi in prima zi de scoala

Mult asteptata zi de 14 septembrie a fost una cu multe emotii pentru elevi si parinti, mai ales ca noul an scolar a venit cu multe schimbari din cauza pandemiei de coronavirus. Regulile de igiena impuse de autoritati in scoli nu au fost, se pare, respectate de toata lumea. Cum au fost surprinsi Gabriela Firea .

Doliu in randul actorilor din Romania! O mare valoare ne-a parasit: il iubea tot orasul

Este veste neagra pentru cei care l-au cunoscut pe cel mai longeviv actor al Teatrului de Stat Constanta, pe nume Alexandru Mereuta. Acesta a murit la varsta de 93 de ani. Doliu in randul actorilor din Romania! Acesta a avut sansa de la lega o pretenie solida cu legendarul actor Toma Caragiu si era foarte .

Noua Casa 2020. Ce avans si ce dobanzi iti cer bancile din Romania

Noua Casa 2020 a luat startul pe 15 august, iar romanii care doresc sa isi achizitioneze o locuinta au inceput deja sa se intereseze despre conditiile, avansurile si dobanzile cerute de bancile din Romania. Noua Casa 2020. Avans si dobanzi Cele mai importante banci din Romania ofera romanilor posibilitatea de a-si cumpara o locuinta prin .

70 de tineri din Romania au murit pentru o poza! Motivul lor e dureros: Evitau un rau

70 de tineri din Romania au murit pentru o poza. Potrivit Politiei Romane, din anul 2014 si pana in prezent, 70 de copii si tineri au murit electrocutati, dupa ce au urcat pe vagoane de tren, pentru a face un selfie deosebit. De asemenea, unuii dintre soferi au uitat de volan, preocupati fiind de live-ul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )