Libnet.ro
UNICEF

01:05

70 de tineri din Romania au murit pentru o poza! Motivul lor e dureros: Evitau un rau

Playtech Playtech,
70 de tineri din Romania au murit pentru o poza! Motivul lor e dureros: Evitau un rau

70 de tineri din Romania au murit pentru o poza. Potrivit Politiei Romane, din anul 2014 si pana in prezent, 70 de copii si tineri au murit electrocutati, dupa ce au urcat pe vagoane de tren, pentru a face un selfie deosebit. De asemenea, unuii dintre soferi au uitat de volan, preocupati fiind de live-ul . continuă pe Playtech

Gabriela Firea, reactie exploziva dupa ce a fost acuzata ca si-a batut joc de parintii din Romania: Sa vina Politia, sa ne ancheteze! Dar sa vina repede!

Inceputul noului an scolar a fost unul extrem de tensionat pentru toata lumea, dat fiind faptul ca lucrurile au stat diferit fata de restul anilor. Astfel ca, la deschiderea scolilor parintii nu au avut voie sa isi insoteasca copiii in clase sau in curtea scolii, ei fiind lasati la poarta. O poza postata de Gabriela .

Drama unei cantarete din Romania: a fost inselata de 80 de ori si i-a murit fratele

Ghinioanele se tin lant de cantareata de muzica populara Saveta Bogdan. Nu a avut o viata deloc usoara, a fost inselata de 80 de ori, i-a murit fratele, iar fiica nu ii face nepoti. Cantareata de muzica populara trece printr-o mare suferinta. Drama vietii ei: a fost inselata de 80 de ori, i-a murit fratele, .

Cel mai nou cuplu celebru din Romania: milionarul de 22 de ani si vloggerita cu un succes nebun pe Instagram

Cel mai nou cuplu din Romania este compus dintr-un milionar si o vloggerita celebra pe Instagram. Unul dintre cei mai tineri milionari din Silicon Valley s-a indragostit lulea de prima vloggerita din Romania, care a atras un milion de urmaritori pe pagina personala de Instagram. Un tanar milionar, apropiat de-al sefului Facebook si Apple, se .

Doliu in randul actorilor din Romania! O mare valoare ne-a parasit: il iubea tot orasul

Este veste neagra pentru cei care l-au cunoscut pe cel mai longeviv actor al Teatrului de Stat Constanta, pe nume Alexandru Mereuta. Acesta a murit la varsta de 93 de ani. Doliu in randul actorilor din Romania! Acesta a avut sansa de la lega o pretenie solida cu legendarul actor Toma Caragiu si era foarte .

COVID-19 i-a fost fatal. Unul dintre cei mai cruzi lideri din Europa, condamnat pentru crime de razboi, a murit

Mamcilo Krajisnik a murit astazi, la varsta de 75 de ani. Este un fost lider politic al sarbilor din Bosnia, condamnat pentru crimele de razboi de justitia internationala. COVID-19 i-a fost fatal fostului lider po.

Veste imensa pentru soferi. Cea mai ieftina benzina din Romania

Incepand cu marti 15 septembrie, soferii din Romania pot cumpara benzina si motorina cu un adaos comercial de doar 0,1%. Unde se poate gasi cel mai ieftin combustibil din Romania. Soferii primesc o veste buna. Cel mai ieftin combustibil din Romania Mihai Anastasescu, un om de afaceri din Romania si proprietarul companiei NEPTUN SA din .

Un oras cu mii de locuitori din Romania se inchide din cauza COVID! Restaurantele pun lacatul, scolile trec in scenariul rosu

Noi restrictii intr-un oras din Romania din cauza numarului mare de infectari. Restaurantele si barurile din Siret, judetul Suceava, pun lacatele pe usi pentru mai multe saptamani. Mai mult decat atat, mai multe scoli intra in scenariul rosu. Rata infectarilor aici depaseste 7 cazuri la mia de locuitori.

SABIN SARMAS, PRESEDINTE ADR: Vor fi investitii semnificative in industria high-tech din Romania

Sabin Sarmas, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei a afirmat intr-o postare pe Facebook ca vor fi investitii semnificative in industria high-tech din Romania.

Orasul din Romania considerat din basme de catre europeni. Toti turistii se inghesuie aici

In Romania, sa recunoastem, pandemia face ravagii in planurile de vacanta. Asta nu inseamna ca nu putem visa cu ochii deschisi pe unde sa mergem odata ce putem calatori din nou corect. Sinaia ar putea fi locul unde sa visam cu ochii deschisi. Sinaia, orasul din basme pentru europeni Sinaia, unul dintre cele mai populare .

Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din instagram. Surprize in top

Sa fii influncer nu doar ca este la moda, dar este si o sursa de bani. Iar asta pentru ca o anumita persoana care are multi urmaritori reuseste sa determine firmele sa-i de bani de pentru promovare. Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din Instagram Dupa cum spun specialistii, cateva .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )