Libnet.ro
UNICEF

17:45

Orasele din Romania cu cele mai mari radiatii naturale. E vorba despre radon, un gaz radioactiv din solul pamantului

Antena3 Antena3,
Orasele din Romania cu cele mai mari radiatii naturale. E vorba despre radon, un gaz radioactiv din solul pamantului

Zimnicea si Timisoara sunt orasele cu cel mai mare nivel de radiatii naturale din Romania, aproape de 5 Bq/mc, cu mult mai putin decat limita de avertizare de 50 Bq Becquere)/mc sau decat limita. continuă pe Antena3

Cele mai mari turbine eoliene din lume iti alimenteaza casa dintr-o singura rotatie

Unele dintre cele mai noi turbine eoliene sunt si cele mai puternice, avand capacitatea de a alimenta o casa cu o singura rotatie. Compania daneza Dong Energy tocmai ce a terminat de construit 32 de turbine in Golful Liverpool. Acum, cele mai mari si mai puternice turbine eoliene din lume s-au pus in functiune, generand [].

Orange sustine ca reteua 4G are acoperire 100% la nivel urban, fiind prezenta in 7585 de localitati: In Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu si Mures sunt cele mai mari varfuri de trafic

Orange, liderul pietei locale de comunicatii mobile, a anuntat luni ca reteaua 4G, lansata in 2014, a ajuns in prezent la o acoperire de 100% la nivel urban, fiind prezenta in 7585 de localitati. Zonele unde serviciile 4G inregistreaza in mod constant cele mai mari varfuri de trafic sunt Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu si Mures, iar intervalul orar cu cele mai mari cresteri de trafic este cuprins intre ora 20:00 si ora 22:00, tendinta care se mentine inca de la lansarea serviciilor, a precizat compania.

Unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din Europa baga bani intr-un centru comercial la Bistrita

Incepand din acest an, Bistrita va avea doua centre comerciale, in partea de sus a orasului. in spatele unui proiect se afla Mitiska Reim, unul dintre cele mai importante fonduri de investitii din Europa, care se pregateste sa investeasca in urmatorii ani nu mai putin de doua miliarde de euro in centre comerciale.

Doliu in lumea muzicii. S-a stins una dintre cele mai mari voci a muzicii reggae din toate timpurile (VIDEO)

Doliu in lumea muzicii. Frankie Paul, membru al celebrei trupe reggae Foundation, s-a stins din viata in Kingston, Jamaica, la varsta de 52 de ani. Acesta era internat de mai mult timp la un spital.

Cum a murit una dintre cele mai bogate comune din Romania, care asigura peste 6000 de locuri de munca. in noaptea aceea nu mai era nimeni. M-a luat frica

Filipestii de Padure, situata pe drumul spre Targoviste, la 20 de kilometri distanta de Ploiesti, una dintre cele mai bogate si prospere comune din Romania de dinainte de anii `90 datorita exploatarii de lignit, a devenit astazi doar o epava a colosului care a fost odata.

Cum a murit una dintre cele mai bogate comune din Romania, care asigura peste 6.000 de locuri de munca. in noaptea aceea nu mai era nimeni. M-a luat frica

Filipestii de Padure, situata pe drumul spre Targoviste, la 20 de kilometri distanta de Ploiesti, una dintre cele mai bogate si prospere comune din Romania de dinainte de anii `90 datorita exploatarii de lignit, a devenit astazi doar o epava a colosului care a fost odata.

Pretul carburantilor din Romania, mai mare decat media europeana

Pretul fara taxe al carburantilor comercializati in Romania continua sa fie mai mare decat media europeana, in timp ce taxele aplicate de stat sunt printre cele mai mici din spatiul comunitar, potrivit datelor publicate saptamanal de Comisia Europeana.

Ghidul potlogariilor din Romania. Top noua tepe preferate de escroci si cum sa va feriti de ele |Cel mai citit articol al saptamanii

Sute de romani au fost pacaliti prin metoda Accidentul. Altii au crezut ca au dat lovitura la loz in plic sau ca au dat peste chilipirul vietii la oale de firma, doar ca sa constate, ulterior, ca au ramas cu buzunarele goale. RL va prezinta cele mai folosite moduri de operare ale escrocilor si cum sa va feriti de tepe.

Locul din Romania in care o floare costa 5.000 de lei

In Muntii Rodnei se gaseste, la o altitudine 1. 600 metri, una dintre cele mai frumoase poieni cu o monoflora spectaculoasa. Este vorba de narcisele albe,dominante pe hectare intregi, scrie.

Unde sunt cele mai ieftine spatii de birouri de inchiriat in Capitala

Cele mai ieftine birouri din Bucuresti care pot fi inchiriate se afla in cartierele din Sud, cu 8-9 euro pe metrul patrat, iar cele mai scumpe in Piata Victoriei, cu 18 euro/mp, se arata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )