Libnet.ro
UNICEF

08:15

Unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din Europa baga bani intr-un centru comercial la Bistrita

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din Europa baga bani intr-un centru comercial la Bistrita

Incepand din acest an, Bistrita va avea doua centre comerciale, in partea de sus a orasului. in spatele unui proiect se afla Mitiska Reim, unul dintre cele mai importante fonduri de investitii din Europa, care se pregateste sa investeasca in urmatorii ani nu mai putin de doua miliarde de euro in centre comerciale. continuă pe Adevărul

Doliu in lumea muzicii. S-a stins una dintre cele mai mari voci a muzicii reggae din toate timpurile (VIDEO)

Doliu in lumea muzicii. Frankie Paul, membru al celebrei trupe reggae Foundation, s-a stins din viata in Kingston, Jamaica, la varsta de 52 de ani. Acesta era internat de mai mult timp la un spital.

Cele mai mari turbine eoliene din lume iti alimenteaza casa dintr-o singura rotatie

Unele dintre cele mai noi turbine eoliene sunt si cele mai puternice, avand capacitatea de a alimenta o casa cu o singura rotatie. Compania daneza Dong Energy tocmai ce a terminat de construit 32 de turbine in Golful Liverpool. Acum, cele mai mari si mai puternice turbine eoliene din lume s-au pus in functiune, generand [].

A murit unul dintre cei mai apreciati fotografi de razboi din lume

Stanley Greene, unul dintre cei mai apreciati fotografi de razboi din lume, a murit la varsta de 68 de ani, informeaza Agerpres. Greene a fost de cinci ori laureat al World Press Photo, remarcandu-se.

Orange sustine ca reteua 4G are acoperire 100% la nivel urban, fiind prezenta in 7585 de localitati: In Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu si Mures sunt cele mai mari varfuri de trafic

Orange, liderul pietei locale de comunicatii mobile, a anuntat luni ca reteaua 4G, lansata in 2014, a ajuns in prezent la o acoperire de 100% la nivel urban, fiind prezenta in 7585 de localitati. Zonele unde serviciile 4G inregistreaza in mod constant cele mai mari varfuri de trafic sunt Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu si Mures, iar intervalul orar cu cele mai mari cresteri de trafic este cuprins intre ora 20:00 si ora 22:00, tendinta care se mentine inca de la lansarea serviciilor, a precizat compania.

Pacea este una dintre cele mai dificile afaceri dintre toate

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat luni seara ca pacea este una dinte cele mai dificile afaceri dintre toate, in timpul unei conferinte de presa de la resedinta premierului Israelului, Benjamin Netanyahu, transmite CNN.

Donald Trump, despre pace: Este una dintre cele mai dificile afaceri dintre toate

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat luni seara ca pacea este una dinte cele mai dificile afaceri dintre toate, in timpul unei conferinte de presa de la resedinta premierului Is.

Cum verifici daca pestele cumparat este proaspat. Sfaturile unuia dintre cei mai cunoscuti blogeri culinari din Romania

Aradeanul Cristian Borod are unul dintre cele mai cunoscute bloguri culinare din Romania. Nascut dintr-o joaca, bucatarmaniac. ro prezinta retete, dar si sfaturi practice pentru bucatarie. Cum stim daca pestele este proaspat este un exemplu.

Orasele din Romania cu cele mai mari radiatii naturale. E vorba despre radon, un gaz radioactiv din solul pamantului

Zimnicea si Timisoara sunt orasele cu cel mai mare nivel de radiatii naturale din Romania, aproape de 5 Bq/mc, cu mult mai putin decat limita de avertizare de 50 Bq Becquere)/mc sau decat limita.

Anunt trist din sport! Unul dintre cei mai influenti jucatori de rugby romani s-a stins din viata (FOTO)

Veste socanta pentru iubitorii de sport! Viorel Morariu, fost rugbyst, antrenor si presedinte al Federeatiei Romane s-a atins din viata marti dimineata, la varsta de 85 de ani. Acesta se poate la.

Cum a murit una dintre cele mai bogate comune din Romania, care asigura peste 6.000 de locuri de munca. in noaptea aceea nu mai era nimeni. M-a luat frica

Filipestii de Padure, situata pe drumul spre Targoviste, la 20 de kilometri distanta de Ploiesti, una dintre cele mai bogate si prospere comune din Romania de dinainte de anii `90 datorita exploatarii de lignit, a devenit astazi doar o epava a colosului care a fost odata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )