Libnet.ro
UNICEF

16:00

Orasele din Romania risca sa fie sufocate de tone de gunoi. Ce decizii iau autoritatile

Antena3 Antena3,
Orasele din Romania risca sa fie sufocate de tone de gunoi. Ce decizii iau autoritatile

Orasele din Romania risca sa fie sufocate de tonede gunoi. Poluarea ar putea atinge cote maxime, mai ales ca mare parte din deseuri inca se depoziteaza la marginea oraselor, in loc sa se. continuă pe Antena3

[P] Cele mai dinamice 36 de companii antreprenoriale din Romania, premiate in cadrul Galelor Campioni in Business

Cele mai dinamice companii din Romania au fost premiate in cadrul Galei Campioni in Business, un program sustinut si organizat de Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana, PwC Romania si Asociatia Triple Helix, care reuneste in fiecare an, in cadrul a trei conferinte regionale, cei mai de succes antreprenori locali.

430 de hectare de paduri virgine din Romania sunt in proprietatea companiei Schweighofer, producatoare de cherestea. Care va fi soarta lor

Compania Holzindustrie Schweighofer, producatoare de cherestea, a demarat un studiu pentru evaluarea terenurilor sale impadurite, iar in urma acestuia a reiesit ca aproape 15. 000 de hectare de padure din Romania se afla in proprietatea grupului austriac.

Galati: Prima unitate de cercetare a CUTREMURELOR DE SUPRAFATA din Romania

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP) a inaugurat luni in satul galatean Izvoarele prima unitate de cercetare a cutremurelor de suprafata din Romania, o.

Eurostat: Aproape jumatate dintre copiii din Romania, in risc de saracie, cea mai mare rata din UE

Aproape jumatate dintre copiii din Romania 0-17ani) se aflau in risc de saracie in anul 2016, cea mai mare proportie din Uniunea Europeana, potrivit celor mai recente date disponibile, prezentate luni de Eurostat.

Lovesc, deci exist. Si-n trafic, si-n corporatii - Cronica unui film despre violenta din Romania

Un pumn in fata, o flegma, un cutit care injughie, adolescenti care-si bat iubitele pana vad sange, ultrasi care trag la scatoalce cat sa-si sublimeze masculinitatea sa intre in gasca, haine rupte de pe studente de profesori, hartuire sexuala la job. Parte, se numesc pe net: metoo. Filmul Lovesc, deci exist, care ruleaza la Cinemateca, pune-n scena povesti violente din Romania. Si uite cum le pune-n scena: victimele povestesc cu fata intoarsa de la camerele de luat vederi. In anonimat si frica.

Dan Negru, mesaj amar despre vedetele din Romania: Cine ar putea sa faca asta?

Vedeta Antenei 1 comenteaza pe un ton usor amar viata artistica din Romania, una care nu reuseste deloc sa treaca granitele vecinilor. Havasi , artistul ungur, a adunat vreo 12 mii de romani in.

Statistici ingrijoratoare privind vaccinarea copiilor din Romania: Doar 4 din 10 micuti, programati la vaccin, au fost imunizati in luna octombrie. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Statistici ingrijoratoare privind vaccinarea copiilor din Romania. Tot mai multi parinti refuza sa-si vaccineze micutii, astfel incat doar patru din zece copii programati pentru.

Film horror pe un camp din Romania. Un copil cu retard mintal este abuzat sexual. Opt minori participa la fapte. Totul este filmat

O poveste desprinsa din filmele de groaza se afla in aceste momente pe masa judecatorilor din Romania. Scene de o cruzime fara margini, viol, santaj, un scenariu care doar in mintea suferinda a .

Noi controverse de Black Friday. Unul dintre cei mai mari retaileri din Romania a epuizat stocul de console la pret redus intr-un timp record

Black Friday este unul dintre cele mai asteptate evenimente anuale din Romania, iar milioane de romani aleg sa-si planifice cumparaturile de electronice si electrocasnice pentru aceasta perioada, pentru a prinde preturi extrem de competitive.

Insolventa Hidroelectrica, aproape de decontul international. Romania risca sa plateasca pentru modul cum a fost gestionata redresarea companiei

Romania va afla in urmatoarea perioada daca va trebui sa plateasca daune de multe milioane de euro firmelor carora Remus Borza, administrator judiciar al Hidroelectrica in perioada insolventei, le-a reziliat contractele de intermediere de vanzare energie electrica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )