Libnet.ro
UNICEF

19:00

[P] Cele mai dinamice 36 de companii antreprenoriale din Romania, premiate in cadrul Galelor Campioni in Business

Hotnews Hotnews,
 [P] Cele mai dinamice 36 de companii antreprenoriale din Romania, premiate in cadrul Galelor Campioni in Business

Cele mai dinamice companii din Romania au fost premiate in cadrul Galei Campioni in Business, un program sustinut si organizat de Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana, PwC Romania si Asociatia Triple Helix, care reuneste in fiecare an, in cadrul a trei conferinte regionale, cei mai de succes antreprenori locali. continuă pe Hotnews

iPhone X e printre cele mai bune inventii din 2017, conform TIME

Cu cat ne apropiem de finele acestui an, publicatii importante vor lansa un top al lansarilor. in cazul revistei TIME, iPhone X este printre cele mai bune inventii. Revista americana TIME a publicat in urma cu cateva zile o lista cu cele mai bune 25 de inventii din 2017. Aceasta poate fi accesata in intregime [].

Patron in Romania. Ce afaceri au crescut in ultimii ani si unde se inregistreaza cele mai mari datorii

Apetitul romanilor pentru cumparaturi, stimulat de cresterile salariale, a influentat in mod semnificativ evolutia afacerilor din Romania. Cresterea afacerilor IMM-urilor a adus si riscuri pe masura, comertul cu amanuntul fiind zona care inregistreaza cele mai mari datorii.

Unul dintre cele mai spectaculoase conace din Transilvania ravnit de belgieni si englezi, salvat cu fonduri europene

Unul dintre cele mai spectaculoase conace boieresti din Transilvania, situat in localitatea bistriteana Posmus va fi salvat cu ajutorul fondurilor europene. Asta dupa ce fosta resedinta a contilor Teleki a facut cu ochiul unui institut belgian si unei companii engleze. Acestia ar fi renuntat la ideea, realizand ca reabilitarea conacului costa prea mult.

Black Friday la eMAG: cele mai bune oferte pe care le poti prinde de dimineata

EMAG, cel mai mare retailer online, a dezvaluit cateva produse din oferta sa de Black Friday 2017, care cuprinde doua milioane de produse si reduceri de patru milioane de euro. Am selectat cateva dintre cele mai mari reduceri din oferta eMAG de Black.

24 IT. Cele mai puternice si noi telefoane, comparatii si teste

In rubrica 24 IT au fost prezentate cele mai puternice si noi telefoane. Cine a intrat in arena smartphone-urilor puternice, ce calitati, piuteti afla in video de mai.

Peste 120 de angajatori, verificati de inspectorii ITM. Cele mai multe sanctiuni, aplicate pentru munca la negru

Peste 120 de angajatori au fost verificati de inspectorii de munca din judetul Ialomita, in luna octombrie, cele mai multe sanctiuni fiind aplicate pentru angajari fara forme legale.

Cum gasesti pe Google cele mai bune poze

In functie de domeniul de activitate, s-ar putea uneori sa ai nevoie de fotografii pentru un proiect. in cativa pasi simpli, poti invata cum gasesti cele mai bune imagini pe Google. in teorie, cele mai bune imagini pe Google sunt la un click distanta. Intri pe Google. com, cauti cateva cuvinte cheie cu browserul tau preferat [].

Peste 1.900 locuri de munca vacante in 17 state. Cele mai multe, in Spania si in Portugalia la cules de capsuni si zmeura

Angajatorii din Spatiul Economic European au 1. 927 de locuri de munca vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Spania, la cules de capsuni, in Portugalia, la cules de zmeura, si in Danemarca, la cules de mazare.

FOTO Columbofilii care cresc cele mai scumpe pasari din Romania si-au dat intalnire la Craiova: Un exemplar poate ajunge la cateva mii de euro

Crescatorii de pasari si animale mici din Craiova au organizat la Centrul Multifunctional o expozitie in care sunt prezentate cele mai frumoase exemplare din Romania.

Cum se injurau politicienii in perioada interbelica: gainar ordinar si hot al intereselor comunei erau printre ocarile cele mai grave

Certurile publice ale politicienilor erau la fel si in urma cu 100 de ani. Candidatii si alesii se acuzau reciproc prin ziarele vremurilor cu apelative dintre cele mai diverse.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )