Libnet.ro
UNICEF

00:07

Orasul in care hala unei fabrici a fost demolata pentru un mall. Investitia depaseste 18 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Orasul in care hala unei fabrici a fost demolata pentru un mall. Investitia depaseste 18 milioane de euro

In locul Turnatoriei din fabrica in care, in vremurile bune, au lucrat peste 7. 000 de oameni, a fost ridicat primul mall din oras. continuă pe Adevărul

Dosarul in care Sebastian Ghita a fost achitat pentru dare de mita se reia de la zero

Dosarul in care Sebastian Ghita si fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, au fost achitati in prima instanta se reia de la zero. Decizia apartine judecatorilor de la Curtea Suprema, care au.

Vladimir Draghia, primele declaratii dupa ce a fost condamnat pentru ca a condus baut. Vedeta Exatlon are regrete

Vladimir Draghia a oferit primele declaratii dupa ce a fost condamnat la opt luni de inchisoare cu suspendare pentru ca a condus in stare de ebrietate. Vedeta de la Exatlon a marturisit ca regreta gestul pe care l-a comis in urma cu trei ani, cand pentru prima data in viata i-a fost rusine sa isi .

Cazul care a ingrozit Irlanda. Doi adolescenti, care acum au 15 ani, sunt cei mai tineri oameni din istoria Irlandei care au fost condamnati pentru crima, dupa ce au ucis o fata de 14 ani

Doi adolescenti au fost condamnati pe viata, respectiv la 15 ani, pentru uciderea unei fete pe care au ademenit-o intr-o casa abandonata, au batut-o cu salbaticie si agresat-o sexual intr-un caz care a oripilat Irlanda. Cei doi baieti, care acum au 15 ani, sunt cei mai tineri oameni care au fost condamnati vreodata in Irlanda, relateaza The Guardian.

Cum arata Andreea Balan la 10 ani. Mihai Constantinescu a fost cel care a invitat-o in scena pentru prima data VIDEO

Andreea Balan este o artista care se bucura de succes si are fani in intreaga tara, insa multi nu stiu cum arata cantareata la 10 ani, cand a fost invitata pentru prima data intr-o emisiune televizata de catre Mihai Constantinescu, cel care la vremea respectiva era prezentatorul emisiunii Ba da, ba nu, difuzata de postul .

Adina Valean a fost acceptata pentru functia de comisar european

Adina Valean, europarlamentar PNL, afost acceptata miercuri dupa-amiaza de presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru functia de comisar european din partea Romaniei. Presedintele.

Daniel Constantin demisioneaza din Pro Romania, dupa ce a fost suspendat pentru ca a tradat partidul

Daniel Constantin, prim-vicepresedintele al Pro Romania, a anuntat ca va demisiona din toate functiile ca urmare a deciziei luate de Biroul Executiv al partidului de a-l suspenda pentru ca a tradat formatiunea s.

Cod Rutier 2019. Greseala banala pentru care soferii platesc scump. Amenzi usturatoare pentru cei care isi pierd cumpatul in trafic

Soferii trebuie sa fie foarte atenti! Din ce in ce mai multi soferi sunt amendati din cauza unui lucru foarte banal. Iata ce arata proiectul de lege care vizeaza modificarea proiectului care mareste amenzile pentru actiunea care le-a scos bani grei din buzunare soferilor! Cod Rutier 2019. Greseala banala pentru care soferii primesc amenzi pe .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )