Libnet.ro
UNICEF

05:30

Orasul in care se plateste cea mai scumpa caldura din tara

România Liberă România Liberă,
Orasul in care se plateste cea mai scumpa caldura din tara

Tarifele pentru termoficarea centralizata trec de 200 de lei/gigacalorie in marile orase, cel mai mic pret fiind in Bucuresti. continuă pe România Liberă

Orasul cu cea mai mare intindere din tara, unde marele scriitor Ion Creanga a luat raie de la caprele Irinucai

Orasul Brosteni, din judetul Suceava, este situat in zona montana si, chiar daca este greu de crezut, este orasul cu cea mai mare suprafata din Romania, intinzandu-se pe aproape 600 de kilometri patrati. Localitatea este pomenita si de Ion Creanga in Amintiri din copilarie, cand Nica ia raie de la caprele Irinucai.

Cea mai importanta zi din istoria Timisoarei, sarbatorita cu fast in capitala Banatului: 300 de ani de europenitate

Timisoara sarbatoreste cu fast 300 de ani de la eliberarea de sub ocupatia otomana. Data de 18 octombrie 1716 este considerata de multi istorici cea mai importanta zi din istoria Timisoarei.

Beneficiile salinoterapiei. Cum profitam de cel mai pur aer din lume si de cea mai sarata apa din Romania

Salinoterapia sau haloterapia si hidrokinetoterapia in bazinele cu apa sarata reprezinta, probabil, cele mai eficiente metode de a preveni si ameliora unele dintre cele mai intalnite afectiuni din sfera ORL, respectiv ale aparatului locomotor, dar si o parte dintre afectiunile neurologice.

Ce a patit un barbat care a mancat cel mai iute ardei din lume. Medicii au fost socati

Bhut jolokia este cel mai iute ardei din lume, iar un american l-a testat. Barbatul, in varsta de 47 de ani, s-a prezentat la spital cu dureri acute in zona pieptului si a ab.

Cele mai bune deserturi din 24 de tari! Iata ce sa incerci cand calatoresti!

Aproape fiecare tara se poate lauda cu desertul ei traditional pe care turistii il pot degusta de fiecare data cand o viziteaza. Iata care sunt cele mai bune deserturi din 24 de tari pe care le poti cauta si savura atunci cand calatoresti.

Cea mai buna supa-crema de morcovi si linte

Aceasta reteta pentru cea mai buna supa-crema de morcovi si linte este inspirata din bucataria marocana. Secretul sta in condimentele variate si aromate, pe care desigur, le poti alterna dupa gustul tau. Dar tine cont si de recomandarile noastre: chimen, turmeric, coriandru, boia si scortisoara care vor completa cremoasa si satioasa supa-crema.

Cea mai buna prajitura cu dovleac si crema de branza

Aceasta varianta dulce a clasicei lasagna, cea mai buna prajitura cu dovleac si crema de branza, este desertul acestui sezon. Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar cele pe care le vei cumpara trebuie sa fie proaspete.

Cea mai mare indemnizatie de cresterea copilului din tara a fost platita, desi ANAF nu a finalizat cercetarea veniturilor persoanei in cauza

Agentia Judeteana de Prestatii Sociale Sibiu a platit unui sibian cea mai mare indemnizatie de cresterea copilului din tara, de aproximativ 35. 000 de euro, desi reprezentantii ANAF nu au finalizat cercetarea veniturilor barbatului. Conducerea.

S-a platit cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului din Romania, echivalenta cu suma de 35.000 de euro pe luna

Un tata, om de afaceri din municipiul Sibiu, a incasat miercuri cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului din Romania, echivalentul in lei a 35. 000 de euro.

Oua umplute. Reteta cea mai simpla

De la aperitiv nu pot lipsi ouale umplute cu maioneza. insa, ce ai spune daca ai adauga in aceasta umplutura cateva ingrediente pentru un gust special? Si iata ca, asa am obtinut cea mai simpla reteta de oua umplute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )