Libnet.ro
UNICEF

20:30

Orasul din Romania care ofera transport in comun gratuit pentru cei care citesc o carte in autobuz, troleibuz sau tramvai

Antena3 Antena3,
Orasul din Romania care ofera transport in comun gratuit pentru cei care citesc o carte in autobuz, troleibuz sau tramvai

Persoanele care citesc o carte in autobuzele, troleibuzele si tramvaiele din Cluj-Napoca, vor beneficia de transport in comun gratuit, actiunea fiind initiata cu ocazia Salonului de Carte Bookfest. Potrivit. continuă pe Antena3

Numai de bine. Scoala din Romania vs. scoala din strainatate. Ce spune o adolescenta care studiaza in Grecia

Vedem acum o comparatie a scolii de stat din Romania cu una din strainatate, din Grecia mai exact. Ilinca Dascalu este o adolescenta de 14 ani, care de doi ani locuieste acolo. Fata spune ca acolo totul este.

Valcov recidiveaza: A postat un clip care sugereaza ca rezist si Forumul Democratic al Germanilor din Romania sunt naziste

Darius Valcov, unul dintre oamenii lui Liviu Dragnea si eminenta cenusie a programului economic al PSD, a postat pe Facebook un clip care sugereaza ca rezist si Forumul Democratic al Germanilor din Romania sunt.

Singura universitate din Romania care pregateste studenti in domeniul ingineriei petrolului, in criza de profesori

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti UPG), singura din tara si printre putinele din lume care specializeaza studenti in domeniul industriei petrolului, se afla intr-o acuta criza de profesori.

Evolutia Avon Cosmetics pe piata de cosmetice din Romania in ultimii ani

Avon, lider pe piata cosmeticelor din Romania, cu o cifra de afaceri de peste 560 milioane lei in 2017, a ajuns la un portofoliu de peste 1. 000 de produse, dintre care parfumuri, produse pentru machiaj, ingrijirea corpului, tenului si parului, precum.

Situatia din Romania, dezbatuta in Parlamentul European

Situatia din Romania, dupa violentele de la protestul din 10 august, ar urma sa fie discutata in Parlamentul European, in sesiune plenara, au declarat europarlamentari romani pentru News. ro.

Primul magazin online din Romania cu documente de reurse umane

Integra HR, companie clujeana de recrutare si consultanta in resurse umane, lanseaza IntegraHR Shop, primul magazin online din Romania cu proceduri de HR profesioniste, disponibile pentru descarcare imediata. Peste 40 de documente de resurse umane sunt.

Noi detalii in cazul barbatului din Focsani care s-a sinucis dupa ce a lovit cu masina un pieton. Acesta ar fi cunoscut victima si a facut gestul din gelozie

Barbatul din Focsani care s-a sinucis miercuri seara, dupa ce a lovit cu masina un pieton, se pare ca si-a premeditat gesturile si ar fi facut-o din gelozie. Potrivit monitoruldevrancea. ro, barbatul.

Schimbare RADICALA a varstei de PENSIONARE in Romania: Care sunt categoriile ce pot iesi acum mult mai REPEDE la PENSIE! Esti si TU pe lista?

In Monitorul Oficial a fost publicata legea ce prevede reducerea varstei de pensionare pentru anumite categorii de persoane care au lucrat in conditii speciale. Printre aceste categorii se numara: personalul.

A MURIT intr-un mod CUMPLIT! Un cunoscut om de afaceri din Romania, gasit decedat in locuinta sa

Doliu in Pitesti! Un afacerist in varsta de 55 de ani a fost gasit mort in propria casa, marti seara. Potrivit anchetatorilor, barbatul s-ar fi eelctrocutat cu o pompa cu care uda gradina. El.

Pesta porcina africana face pagube colaterale: Cel mai mare targ de berbeci din Romania, ANULAT!

Raspandirea rapida a pestei porcine africane da peste cap evenimentele planificate din domeniul agriculturii si al cresterii animalelor. Targurile traditionale si expozitiile de animale, care erau asteptate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )