Libnet.ro
UNICEF

10:15

Orasul din Romania care ar putea interzice masinile sub Euro 4. Proiectul a intrat deja in dezbatere publica

Adevărul Adevărul,
Orasul din Romania care ar putea interzice masinile sub Euro 4. Proiectul a intrat deja in dezbatere publica

Primaria Iasi ar putea, in anii urmatori, sa interzica tranzitarea orasului cu masini care au norme de poluare sub Euro 3, respectiv Euro 4. continuă pe Adevărul

Orasul din Romania care ar putea interzice masinile sub Euro 4. Proiectul a intrat deja in dezbatere publica

Primaria Iasi ar putea, in anii urmatori, sa interzica tranzitarea orasului cu masini care au norme de poluare sub Euro 3, respectiv Euro 4. Municipalitatea ieseana a lansat in dezbatere publica mai multe.

Primul oras din Romania care va interzice masinile care polueaza

Masinile care polueaza, adica Euro 3 si cele aflate sub aceasta categorie, vor fi interzise prin lege intr-un oras din Romania. E doar o chestiune de timp pana cand va incepe in toata.

Caru' cu vedete: Topul barbatilor celebri din Romania care au devenit tatici la varste de bunici; Primele poze cu Laura Andresan insarcinata; Oana Mares revine in televiziune dupa o pauza de 4 ani.

Cum le-au transformat operatiile estetice pe surorile Kardashian-Jenner. Cand ne gandim la interventii estetice nu putem sa nu mentionam familia. Ce vedete si personalitati au participat la Gala Femeia Anului 2018. De 21 de ani, revista Avantaje organizeaza Gala Femeia Anului, in cadrul careia.

Alerta meteo: Vesti ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Duminica, 7 aprilie,vremea va fi calda in regiunile intracarpatice si in general normala termic in rest. Cerul va fi variabil, cu innorari in jumatatea de sud-est a tarii. Pe arii restranse va ploua.

Spitalul din Romania in care pacientii trebuie sa vina de acasa cu mancare si hartie igienica

Ca sistemul medical din Romania e deficitar nu mai e o noutate de multa vreme. Dar exista unitati in care pacientilor nu li se asigura nici macar strictul necesar. Pacientii care se interneaza la Centrul de Transplant Medular din Targu-Mures primesc, din partea unitatii, o lista cu ce trebuie sa aduca de acasa. Practic, unitatea [] .

The Light One Office Building va gazdui cel mai avansat ecran LED din Romania

River Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori real estate din Romania, va implementa un ecran LED pe cladirea The Light One Office Building. Odata instalat, ecranul va oferi cea mai avansata solutie Digital Out of Home din Romania.

Cel mai urmarit vlogger din Romania, CRITICI DURE la adresa Ecaterinei Andronescu: A ajutat fabricile de diplome. Mie nu mi s-a explicat niciodata la scoala despre coruptie!

Unul din cei mai cunoscuti vloggeri din Romania, Selly Andrei Selaru) a vorbit despre sistemul autohton de educatie, alegerile europarlamentare din 26 mai, dar si despre coruptia din tara.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Trei milioane de masini din Romania se afla in situatie CRITICA

Soferii care au masini diesel motorina au motive serioase de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. Comisia.

Business report: Pe ce se duc banii unei gospodarii din Romania; Cat petrol importa Romania, de unde si la ce pret; Aurul Romaniei despre ce valori vorbim

Primaria Craiova a scos la licitatie achizitia a 35 de autobuze urbane noi dintr-un imprumut BERD de 15 milioane euro. Potrivit Primariei Craiova, data de. Metrou si tren metropolitan la Cluj. Primele demersuri concrete. Cluj-Napoca ar putea avea metrou, dar si un tren metropolitan care sa.

VIDEO REPORTAJ Ce sanse au cei mai inteligenti tineri din Romania? Daca nu ai bani, nu poti sa te afirmi. Avantajul e ca stim sa improvizam si sa facem inginerii romanesti

Intr-o zi, ei ar putea schimba Romania. Sunt olimpici internationali si spun ca problema financiara este cel mai important lucru atunci cand se pune problema unei facultati in strainatate. Pe langa bursa, ar trebui sa fac un credit la banca pentru a invata in alta tara. Nu stiu daca merita!, crede un licean din Targu Jiu, semifinalist la concursul de robotica din Detroit, in 2018. Daca ramai in tara, nu sunt dezavantajele atat de mari pe cat ar crede unii, insa daca pleci afara, ti se deschid mai multe usi - crede un alt tanar, admis deja la patru facultati din Marea Britanie. Pentru el, Romania nu mai este o optiune: Eventual, dupa ce as capata experinta afara, m-as reintoarce, sa ajut putin tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )