Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alerta meteo: Vesti ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

B1 B1,
Alerta meteo: Vesti ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Duminica, 7 aprilie,vremea va fi calda in regiunile intracarpatice si in general normala termic in rest. Cerul va fi variabil, cu innorari in jumatatea de sud-est a tarii. Pe arii restranse va ploua. continuă pe B1

Alerta meteo: Schimbare totala a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete

Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii, relateaza antena3. ro. in vest si nord-vest vor fi temporar innorari si pe arii restranse ploi slabe, in timp ce in restul teritoriului.

Alerta meteo: Rasturnare de situatie, vremea se schimba radical! Vezi care sunt judetele cele mai afectate!

Meteorologii anunta ca joi, 4 aprilie, regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru aceasta data din an in regiunile intracarpatice si in general usor sub acestea in restul zonelor, relateaza.

Vesti noi despre Simona Gherghe. Ce se intampla cu frumoasa prezentatoare, dupa ce a anuntat ca este bolnava

Vesti noi despre Simona Gherghe. Ce se intampla cu frumoasa prezentatoare, dupa ce a anuntat ca este bolnava. Citeste mai mult pespynews. ro .

Dosarul inscenarii Sky News despre traficul de arme din Romania, trimis in judecata. Jurnalistul Stuart Ramsay este cercetat in continuare de DIICOT

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) Structura Centrala au finalizat, in parte, cercetarile in dosarul inscenarii Sky News despre traficul de arme din Romania. Mai exact, cei trei romani implicati au fost trimisi in judecata.

Investigatie UE la jocuri video: Valve, acuzata ca a impiedicat gameri din Romania sa-si cumpere jocuri mai ieftine

Sase companii internationale de jocuri video, printre care firma americana Valve, care detine platforma de distributie Steam, risca amenzi din partea Uniunii Europene, sub acuzatia ca ar fi incalcat dreptul gamerilor din Romania si alte 7 state membre est-europene de a cumpara liber jocuri din orice alta tara UE.

Prima cultura de sparanghel din Romania, inaugurata joi de Petre Daea. Investitia se ridica la 2 milioane de euro (FOTO)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a participat, joi, la inaugurarea primei recolte de sparanghel din Romania, in localitatea Baneasa din judetul Giurgiu, a anuntat ministerul de resort. Investitia se ridica l.

Ministrul Petre Daea a inaugurat prima cultura de sparanghel din Romania, o investitie de 2 milioane de euro

Ministrul Agriculturii Petre Daea a participat, joi, la inaugurarea primei recolte de sparanghel din Romania, in judetul Giurgiu, in urma unei investitii in valoare de 2 milioane de euro.

Patru universitati din Romania, in clasamentul The Times Higher Education University Impact Rankings

Patru institutii de invatamant superior din Romania au intrat in topul The Times Higher Education University Impact Rankings, dat publicitatii pe 3 aprilie 2019: Academia de Studii Economice din Bucuresti pozitiile 101-200), Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa Iasi si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca pozitiile 201-300) si Universitatea din Bucuresti pozitiile 301+). Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa Iasi UMF Iasi) este singura institutie de invatamant medical din acest top. Clasamentul cuprinde peste 450 de universitati din 77 de tari.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Cea mai iubita masina din Romania se bucura din nou de toata atentia noastra! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar.

Alerta meteo: Schimbare EXTREMA a vremii in weekend! Vezi care sunt judetele vizate!

Sambata,6 aprilie, vremea va fi calda in regiunile intracarpatice si in general normala sub aspect termic in rest. Cerul va fi variabil, cu innorari in sud-vestul tarii, iar dimineata si noaptea.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )