Libnet.ro
UNICEF

17:31

Orasul din Romania in care nu ai voie sa ai mai mult de doua pisici

Antena3 Antena3,
Orasul din Romania in care nu ai voie sa ai mai mult de doua pisici

Primarul Buzaului, Constantin Toma, a favut un nou regulament, prin care o persoana nu poate avea mai mult de doua feline, dar sunt reguli noi si pentru stapanii cainilor, potrivit. continuă pe Antena3

Business report: Mitul echipei tehnice de suport a Bancii Mondiale pentru autostrada Ploiesti - Brasov; Patronii din Romania, printre cei mai zgarciti din UE cand vine vorba de telefoane de serviciu; In spatele ieftinirilor la legume si fructe din august

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Lotul 4 al autostrazii Lugoj-Deva va fi gata pana la sfarsitul anului. Liliecii invizibili si un cimitir ilegal au blocat lucrarile lotului 4 din autostrada Lugoj - Deva. Surpriza de la Volkswagen: Motorul diesel are un viitor maret si nu va fi inlocuit de propulsia electric. La doi ani de la scandalul Dieselgate, care a declansat profetii despre disparita motorului diese.

Bomba SEXY din Romania care vinde icoane, pacalita sa se DEZBRACE gratis pe internet (FOTO)

Focoasa blonda, Florentina Raiciu este foc si para dupa ce a ajuns pe un site pentru adulti pentru cas-a dezbracat in fata camerei web pentru un barbat care ii urmarea miscarile lascive,.

Patru universitati din Romania, in topul celor mai bune institutii de studii superioare din Europa Centrala si de Est

Universitatea Bucuresti, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea Babes Bolyai din Cluj si Universitatea de Vest din Timisoara sunt singurele institutii de invatamant superior din Romania care se regasesc in clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2018.

Povestea lui Paul Grunau, intemeietorul scolii de silvicultura din Romania care-si incepea ziua lecturand ziarul Adev277;rul

Pentru Paul Grunau, intemeietor al scolii de silvicultura din Romania, citirea ziarului Adev277;rul era ritualul cu care isi incepea ziua.

Cati bani fac cinematografele din Romania: top 5 retele de cinema unde romanii merg la film

Romanii au lasat anul trecut peste 53,6 milioane de euro in cinematografe, potrivit datelor Centrului National al Cinematografiei. Mai bine de 13 milioane de bilete au fost cumparate in cele 92 de retele de cinema din Romania. Care sunt cele mai mari.

Politic show: Veselie la Antena 3, dupa ce Mirel Palada l-a batut pe Mihai Gotiu; Toate zonele din Europa in care e mai greu sa ceri mici in limba ta decat in Odorheiul Secuiesc; Vantul European si Starea Uniunii

Ce a mai ramas din Europa cu doua viteze. Daca trecem peste stilul conciliant al presedintelui Comisiei, Jean-Claude Juncker, observam ca propunerile sale nu simplifica. Scrisoare comuna a 4 ministri de Externe privind eliminarea predarii in limba materna din Ucraina. Ministrii de Externe din Romania, Ungaria, Bulgaria si Grecia au transmis omologului ucrainean.

Tudorel Toader: Anchetarea procurorilor care au facut dosarul OUG 13 este o consecinta mai mult decat fireasca

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca actiunea disciplinara demarata de Inspectia Judiciara impotriva celor trei procurori, care au anchetat modul de adoptare a OUG 13, reprezinta o consecinta mai mult decat fireasca.

Proprietara JInfo Tours vrea sa iasa din business: Abia astept sa calatoresc cat mai mult. Pot sa umblu zile intregi fara sa ma simt obosita

Carmen Pavel, proprietara agentiei de turism J039;Info Tours, se pregateste sa predea stafeta fiicei sale in varsta de 29 de ani. Antreprenoarea vrea sa calatoreasca tot mai mult si astfel se va ocupa de acum incolo de proiecte turistice in strainatate,.

Ponderea unitatilor medicale private din Romania a crescut de la 75% la 90% din total, in ultimii doi ani

Ponderea unitatilor medicale private din Romania a crescut de la 75% la 90% din total, in ultimii doi ani. Potrivit Institutului National de Statistica, pe anumite segmente, numarul unitatilor medicale private deschise a crescut de doua ori. Este cazul.

Sportiva adolescenta Kovesi. Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )