Libnet.ro
UNICEF

09:45

Orasul din Romania considerat din basme de catre europeni. Toti turistii se inghesuie aici

Playtech Playtech,
Orasul din Romania considerat din basme de catre europeni. Toti turistii se inghesuie aici

In Romania, sa recunoastem, pandemia face ravagii in planurile de vacanta. Asta nu inseamna ca nu putem visa cu ochii deschisi pe unde sa mergem odata ce putem calatori din nou corect. Sinaia ar putea fi locul unde sa visam cu ochii deschisi. Sinaia, orasul din basme pentru europeni Sinaia, unul dintre cele mai populare . continuă pe Playtech

Orasul din Romania unde a fost gasita cea mai mare comoara. Cat aur a fost descoperit

Una dintre cele mai mari comori descoperite vreodata in Romania a fost scoasa la lumina, accidental, de inundatii. Oamenilor nu le-a venit sa creada cat aur au gasit! Cea mai mare comoara din Romania, gasita de pescari. Cat aur au pescuit Filmele si legendele americane sunt pline de aventuri ale vanatorilor de comori, insa putini .

Orasul din Romania care are cele mai scumpe apartamente. A intrecut pana si Bucurestiul

Capitala nu mai este in fruntea listei celor mai scumpe piete imobiliare din Romania nici in pandemie. Ce alt oras i-a luat locul pe podium si cat sunt chiriile in judetul in cauza? Romanii sunt deja obisnuiti cu preturile extrem de piperate. Ce oras a devansat Capitala la preturile chiriilor? Chiriile sfideaza criza! Pandemia ne-a .

Ioana Constantin (PMP), despre nevoia de dezbatere in cursa pentru Bucuresti: Toate celelalte orase din Romania se uita catre Primaria Capitalei (VIDEO)

Ioana Constantin, candidata PMP la Primaria Sectorul 1, a reclamat lipsa unei dezbateri in trei intre principalii candidati la functia de primar general al Capitalei. in direct pe B1 TV, luni seara, la Dosar de.

Ioana Constantin (PMP), despre nevoia de dezbatere in cursa pentru Bucuresti: Toate celelalte orase din Romania se uita catre Primaria Capitalei (VIDEO)

Ioana Constantin, candidata PMP la Primaria Sectorul 1, a reclamat lipsa unei dezbateri in trei intre principalii candidati la functia de primar general al Capitalei. in direct pe B1 TV, luni seara, la Dosar de.

Anul scolar 2020-2021. Ultima schimbare pentru toti parintii din Romania: cum arata noul contract dupa inceperea scolilor

Schimbarile nu se opresc aici in privinta noului an scolar 2020-2021! Ultimul detaliu ii priveste pe parintii din Romania. Cum arata noul contract dupa inceperea scolilor si ce s-a schimbat? O noua clauza a fost introdusa in document. An scolar 2020-2021. Noua clauza in contract dupa inceperea scolilor Schimbarile in contextul pandemiei nu se opresc .

Vesti bune pentru toti elevii din Romania! Monica Anisie a facut anuntul inaintea inceperii scolii

Scoala chiar incepe dupa reguli noi. Desi cele mai multe dintre ele sunt incomode si, in general, anul 2020-2021 a inceput cu incertitudini, temeri si lipsuri, se anunta o raza de soare. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca transportul public va fi gratuit pentru toti elevii. Anuntul ministrului Monica Anisie, inainte inceperii scolii: transportul .

Gabriela Firea si Florentin Pandele si-au batut joc de toti parintii din Romania. Asa au fost surprinsi in prima zi de scoala

Mult asteptata zi de 14 septembrie a fost una cu multe emotii pentru elevi si parinti, mai ales ca noul an scolar a venit cu multe schimbari din cauza pandemiei de coronavirus. Regulile de igiena impuse de autoritati in scoli nu au fost, se pare, respectate de toata lumea. Cum au fost surprinsi Gabriela Firea .

COTAR: Piata de asigurari din Romania a inregistrat, in 3 luni, echivalentul reclamatiilor inregistrate de piata germana, in peste 22 de ani

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania C. ), va face o solicitare catre Guinness Book, pentru introducerea pietei asigurarilor RCA din Romania, care a reusit sa bata toate recordurile mondiale, inregistrand in trimestrul II al acestui an acelasi numar de reclamatii pe care piata de asigurari din Germania il inregistreaza in 22 de ani, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

Cum isi bate Ministerul Educatiei joc de elevii din Romania. Ce a patit o eleva din Iasi

Situatie incredibila la doar cateva zile de la inceperea scolii! Ministerul Educatiei isi bate joc de copiii din Romania? Iata ce a patit o eleva din Iasi! Ce a patit o eleva din Iasi la doar cateva zile de la inceperea scolii Desi scoala a inceput doar de trei zile, iata ca apar primele probleme.

Cel mai nou cuplu celebru din Romania: milionarul de 22 de ani si vloggerita cu un succes nebun pe Instagram

Cel mai nou cuplu din Romania este compus dintr-un milionar si o vloggerita celebra pe Instagram. Unul dintre cei mai tineri milionari din Silicon Valley s-a indragostit lulea de prima vloggerita din Romania, care a atras un milion de urmaritori pe pagina personala de Instagram. Un tanar milionar, apropiat de-al sefului Facebook si Apple, se .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )