Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orasul din Romania mai mare decat Bucuresti, Cluj si Timisoara la un loc. Putini romani au auzit de el

Playtech Playtech,
Orasul din Romania mai mare decat Bucuresti, Cluj si Timisoara la un loc. Putini romani au auzit de el

In Romania exista un oras care este mai mare ca Bucurestiul, Timisoara si Clujul la un loc. Potrivit recensamantului facut in anul 2011, in Romania exista 265 de orase. Dupa cum probabil se stie, cele mai mari orase din tara noastra, in functie de numarul de locuitori, sunt Bucurestiul, cu 1. 425 de locuitori, Cluj-Napoca, care . continuă pe Playtech

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Toti romanii vin aici pentru un salariu mare

In Romania, in afara de costul vietii, care este in mare parte acelasi, exista si alti cativa factori importanti care influenteaza decizia de a alege un oras fata de altul. Am facut un pic de cercetare in aceasta privinta si am aflat care este orasul in care se traiste cel mai bine. Orasul din Romania .

Orasul din Romania care e asaltat de turisti, zilnic. E pe lista celor mai bune destinatii din Europa in 2020

Un oras din Romania se numara printre cele mai frumoase 20 de destinatii din Europa pentru anul 2020, potrivit Forbes. Jurnalistii americani il considera urmatoare destinatie trendy, fiind laudat pentru cultura si gastronomie. Despre ce oras este vorba, afati in randurile de mai jos. Orasul din Romania care a intrat pe lista celor mai bune .

Vesti bune pentru toti romanii! Orasul din Romania care ne aduce cinste la Capitala Europeana a Inovarii 2020

Alaturi de Milano, Valencia, Viena si alte 8 orase europene, Clujul a ajuns, datorita dezvoltarii pe care a cunoscut-o in ultimii ani, in finala competitiei pentru titlul de Capitala europeana a inovarii 2020, iar daca va iesi castigator la sfarsitul acestei luni va primi un premiu in valoare de 1 milion de euro. Pentru mai .

INTERVIU Dr. Bogdan Martian, chirurg: Precizia chirurgului care opereaza cu robotul e semnificativ mai mare decat in laparoscopie

Unul dintre cele mai mari avantaje ale chirurgiei robotice este precizia: echipamentul atenueaza tremorul natural al mainii medicului pentru o operatie mult mai fina decat in laparoscopie, explica dr. Bogdan Martian, medic primar in chirurgie generala la Spitalul Clinic Sanador.

Orasul din Romania fara apa, canalizare si asfalt in care locuitorii traiesc ca in comunism

In satele si orasele sarace ale Romaniei, candidatii si campania electoralaajung mai greu. Mihai Eminescu e un sat din Botosani in care mai traiesc doar cativa batrani. Nu si-au mai vazut primarul de 4 ani, iar pe candidati spun caii vor afla direct la urne, de pe buletinele de vot.

Orasul nestiut unde ploua tot anul. Se intampla de 10 ori mai mult decat in ploioasa Londra

Daca cineva si-ar pune intrebareacare este cel mai ploios stat din lume, raspunsul, inevitabil, si logic ar fi Marea Britanie. Dar daca va demonstram ca nu este asa, ce o sa spuneti? Ne imbarcam astazi intr-o calatorie, pana in locul unde ploua de 10 ori mai mult decat in Londra, si nu numai. Orasul nestiut .

AGENTIA EUROPEANA DE MEDIU: Romania are cea mai mare rata a deceselor din cauza poluarii din Europa

Romania este statul UE cu cea mai mare rata de decese legate de factorii de mediu, potrivit unui studiu publicat marti de Agentia Europeana de Mediu AEM). Astfel, 19% din decesele inregistrate anual in Romania sunt legate de poluarea atmosferica si fonica, efectele schimbarilor climatice de exemplu caniculele) si expunerea la substante chimice periculoase, anunta g4media.

Ministrul Finantelor, Florin Citu: in trimestrul trei, cel mai mare risc vine de la agricultura. imi mentin opinia ca in acest an vom evita recesiunea tehnica

In trimestrul al treilea al acestui an cel mai mare risc privind evolutia economiei vine din zona agriculturii, avertizeaza ministrul Finantelor, Florin Citu, care sustine totusi ca Romania va evita recesiunea.

Lista celor 43 de localitati din Romania unde scoala incepe exclusiv online

Noul an scolar incepe exclusiv online in 43 de localitati din Romania, din cauza numarului mare de cazuri de infectie cu coronavirus. Majoritatea sunt localitati mici, insa printre ele se numara si orase precum Ghimbav sau Faurei. in toate aceste localitati, incidenta cazurilor de coronavirus este mai mare de 3 la mia de locuitori. Vezi in articol lista celor 43 de localitati.

La reculul PIB din prima jumatate a anului au contribuit aproape toate ramurile economiei.INS atrage atentia ca revizuirile datelor ar putea fi mai ample decat de obicei

Contractia economica din trimestrul al doilea, de 10,5%, a venit pe fondul reculului a aproape tuturor segmentelor din economie, cele mai ample scaderi inregistrandu-le industria, activitatile de spectacole, comertul si sectorul Horeca, a transmis marti Institutul National de Statistica intr-o prima estimare provizorie a datelor privind evolutia economiei. INS admite ca estimarile semnal precum si cele publicate azi sunt afectate de dificultatile create de criza pandemica. Aceste dificultati au fost legate de colectarea datelor de baza care reprezinta intrari pentru conturile nationale si s-au concretizat printr-o crestere a ratei de non-raspuns, atrag atentia statisticienii. Pentru completarea informatiilor au fost utilizate surse alternative pentru a diminua efectele asupra calitatii indicatorilor produsi, iar revizuirile datelor ar putea fi mai mari decat de obicei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )