Libnet.ro
UNICEF

07:15

Orasul din Romania unde firmele straine se ingramadesc sa investeasca. Nu exista birocratie si nu se platesc impozite si taxe

Antena3 Antena3,
Orasul din Romania unde firmele straine se ingramadesc sa investeasca. Nu exista birocratie si nu se platesc impozite si taxe

O analiza recenta arata ca investitorii straini se feresc de Romania din cauza instabilitatii politice si a birocratiei, insa exista un oras in tara noastra unde lucrurile se fac ca in Vest. Acest. continuă pe Antena3

Orasul din Romania unde s-a inregistrat o temperatura record pentru luna septembrie: -8 grade

Cea mai scazuta temperatura inregistrata joi la nivel national a fost consemnata la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 8 grade Celsius. Potrivit informatiilor furnizate Ager.

Singurul loc din Romania unde este interzis accesul femeilor

In Romania, exista un loc in care accesul femeilor nu este permis. Mai exact, locul cu pricina este singurul de pe teritoriul Romaniei unde se aplica avatonul. Avatonul este legea care opreste intrarea.

Orasul din Romania cu cel mai lung sir de pietonale. Are o zona de promenada de 2,2 kilometri printr-o zona incarcata de istorie si cultura

In municipiul Botosani se afla cel mai lung lant de pietonale din Romania. Cele patru portiuni interconectate de pietonal masoara 2,2 kilometri de la un capat la altul si ofera un tur inedit prin istoria seculara a orasului, trecand pe langa cele mai importante obiective culturale si de patrimoniu ale urbei.

Orasele din Romania in care se traieste cel mai bine. Capitala ocupa abia locul 9

Desi este cel mai mare oras din Romania, cu cele mai mari salarii, Bucurestiul nu ocupa primul loc in topul oraselor unde se traieste cel mai bine. Capitala abia prinde topul zece, situandu-se pe locul 9,.

De ce nu a zis Cezar Ouatu ca e roman din Romania la X Factor UK?

Cezar Ouatu a fost criticat de multi romani pe YouTube si social media pentru ca, la preselectiile X Factor UK, a subliniat de mai multe ori ca este din Italia, desi s-a nascut in Romania. Iata cum explica artistul declaratia.

Apelul DISPERAT al angajatilor singurului spital de lepra din Romania: ii rog sa doneze cateva legume care le prisosesc

Angajatii singurului spital de bolnavi de lepra din Romania fac apel catre oameni sa doneze cateva legume care le prisosesc pentru a asigura hrana celor zece pacienti internati la spitalul din judetul.

Un nou jucator pe piata de dulciuri din Romania. Planurile Poftis

Piata de dulciuri din Romania are, de cateva saptamani, un nou jucator. Compania franceza Patisseries Gourmandes, o afacere de peste 130 de milioane de euro, a intrat pe piata locala un brand de biscuiti si prajituri adaptate specificului romanesc,.

LOVITURA pentru cel mai bogat OIER din Romania: Notificarea INCREDIBILA trimisa de Directia Veterinara! (FOTO)

Dumitru Andresoi, unul dintre cei mai bogati oieri din Romania, posesorul unei turme de peste 40. 000 de oi, a fost avertizat de Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor DSV) Hunedoara ca nu.

Tariceanu, atac la Manfred Weber: Nu cunoaste deloc situatia din Romania! Cineva i-a scris discursul

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca liderul PPE, Manfred Weber, nu cunoaste situatia din Romania. Nu suntem in niciun fel in aceasta situatie si cei care au vanturat ideea.

Dintre muncitorii din Romania - 30% - platiti cu salariul minim

Trei din zece muncitori din Romania au fost platiti anul trecut cu salariul minim pe economie, a afirmat astazi Valentina Vasile, director stiintific la Institutul de Economie Nationala al Academiei Romane, apreciind situatia ca fiind ingrijoratoare, chiar in conditiile in care salariul minim a crescut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )