Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cel mai scump telefon se vinde si in Romania. Costa cat o masina

Playtech Playtech,
Cel mai scump telefon se vinde si in Romania. Costa cat o masina

Recent, gigantul Samsung si-a lansatflag-ship-ul noii generatii de telefoane smart. Datorita multor imbunatatiri, Galaxy Z Fold 2 este cel mai bun telefon pliabil de pana acum si un centru de productivitate. Cel mai scump telefon, Galaxy Z Fold 2, se vinde si in Romania Galaxy Z Fold 2 este considerat mai bun decat Fold-ul original. continuă pe Playtech

ViDEO Ar putea fi cel mai ciudat telefon al anului: la ce ajuta doua ecrane, in pozitia asta

In ultimii ani, producatorii de mobile au fost un pic mai aventurosi cand vine vorba de designul smartphone-urilor, prin adoptia panourilor flexibile. LG se pare insa ca are alta.

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Toti romanii vin aici pentru un salariu mare

In Romania, in afara de costul vietii, care este in mare parte acelasi, exista si alti cativa factori importanti care influenteaza decizia de a alege un oras fata de altul. Am facut un pic de cercetare in aceasta privinta si am aflat care este orasul in care se traiste cel mai bine. Orasul din Romania .

Cel mai nociv aliment pe care il gasim in toate magazinele. Nu stiam cat de mult rau ne face

Substantele chimice potential daunatoare care au fost interzise acum un deceniu pot fi prezente in concentratii mari in masa preferata, vorbim aici despre amestecuri pastelor cu branza din comert. Cel mai nociv aliment pe care il gasim in toate magazinele Substantele chimice, numite ftalati, pot perturba hormonii masculini precum testosteronul si au fost corelate cu .

CORONAVIRUS |Peste 1.700 de cazuri in ultimele 24 de ore in Italia, cel mai mare numar raportat din luna mai

Autoritatile din Italia au anuntat, vineri, 1. 733 de noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore, cel mai ridicat numar de infectii de la inceputul lunii mai. Italia: cel mai.

Cel mai mare accident din istorie. Este ireal cate masini au fost implicate

Cel mai amplu accident din istorie a avut loc in America de Sud, in urma cu cativa ani. Astfel, pe o autostrada s-au ciocnit peste 300 de vehicule. Cel mai mare accident din istorie Acest mare accident in care au fost implicate cele mai multe automobile a avut loc la data de 15 septembrie 2011 .

Ion Tiriac, declaratie-surpriza despre un roman celebru: E cel mai inteligent om din lume si n-a muncit o zi in viata lui

Pe Ion Tiriac si Ilie Nastase ii leaga o prietenie intinsa pe un numar foarte mare de ani. Recent, Tiriac a facut o declaratie foarte interesanta despre Ilie Nastase spunand ca fostul mare campion este cel mai inteligent om din lume si nu a muncit o zi in viata sa.

E cel mai inteligent om din lume si n-a muncit o zi in viata lui. Singurul roman in fata caruia Ion Tiriac sta umil

Ion Tiriac si Ilie Nastase sunt doi din cei mai mari sportivi romani. Amandoi cunoscuti pe plan international, de-a lungul timpului, au dezvoltat in timp si un anume gen de prietenie. Relatia dintre cei doi s-a bazat pe respectul reciproc, dar si pe rivalitatea dintre ei. Ion Tiriac, o legenda a tenisului mondial Prin definitie, .

SUA analizeaza impunerea de restrictii de export catre cel mai mare producator de semiconductori din China

Administratia Trump analizeaza impunerea de restricti de export companiei Semiconductor Manufacturing International Corporation, cel mai mare producator de semiconductori din China, potrivit unui purtator de cuvant al Departamentului Apararii.

Medicul Alexandru Rafila, despre modul in care vor vota persoanele infectate cu COVID-19: Mi se pare cel mai sigur

Alegerile parlamentare se apropie cu pasi repezi, astfel ca autoritatile au inceput sa gandeasca solutii pentru ca toata lumea sa aiba posibilitatea sa voteze, fara a-i fi ingradit acest drept. Una dintre problemele discutate de oficiali este cea a persoanelor infectate cu COVID-19, pentru care este necesar un regim special de votare. Alexandru Rafila, despre .

Ce a facut acum El Chapo, cel mai mare traficant de droguri din lume. Anuntul care poate sa schimbe tot

Ce a facut unul din traficantii care vor intra in istorie? Anuntul facut despre El Chapo in urma cu putin timp a uimit o lume intreaga. Ce a facut El Chapo? Anuntul facut de avocati Celebrul narcotraficant mexican a facut recurs in cursul zilei de vineri impotriva sentintei de condamnare pe viata primita anul trecut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )