Libnet.ro
UNICEF

17:01

Orban: Ne angajam raspunderea pentru abrogarea prevederilor catastrofale din OUG 114. Exigenta in analiza cererilor de bani!Daca au primit sa nu mai ceara!

Adevărul Adevărul,
Orban: Ne angajam raspunderea pentru abrogarea prevederilor catastrofale din OUG 114. Exigenta in analiza cererilor de bani!Daca au primit sa nu mai ceara!

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul isi va angaja raspunderea pe abrogarea prevederilor catastrofale din Ordonanta 114 si le solicita ministrilor sa fie exigenti atunci cand primesc cereri de bani de la autoritatile locale si sa nu mai aloce fonduri celor care au primit deja. continuă pe Adevărul

VIDEO Orban anunta primele doua asumari de raspundere ale guvernului: pe legile justitiei si abrogarea prevederilor catastrofale din OUG 114

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, ca guvernul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul vizeaza modificari ale legilor justitiei, legea plafoanelor necesara pentru bugetul pe 2020 si ordonanta privind transportul elevilor. A doua angajare de raspundere va viza abrogarea prevederilor catastrofalei OUG 114, a precizat Orban.

Orban anunta asumarea raspunderii Guvernului pe doua pachete de legi: Pe legile justitiei si abrogarea prevederilor catastrofale din OUG 114 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pe doua pachete de legi. Primul pachet includeprorogarea termenelor din legile justitie privind pensionarea.

Guvernul Orban lucreaza la studiul de impact pentru abrogarea OUG 1142018

Cabinetul Orban lucreaza in prezent la studiul de impact privind abrogarea unor masuri din OUG 1142.

Proiectul de lege al PNL pentru abrogarea legii recursului compensatoriu, scos din sertar de PSD, pe repede inainte in Parlament. Dezbateri in Comisia juridica a Camerei

Proiectul de lege al PNL pentru abrogarea legii recursului compensatoriu, scos din sertar de catre PSD si pus pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor dupa ce Guvernul Orban a anuntat angajarea raspunderii pe aceasta lege, va fi dezbatut de deputatii juristi, marti.

UDMR anunta ca va sustine o motiune de cenzura daca Guvernul isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi

UDMR va sustine o motiune de cenzura daca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi. Anuntul a fost facut de liderul deputatilor Uniunii, Korodi Attila, care a precizat ca PNL a semnat un acord cu UDMR in care s-a angajat ca nu va da ordonanta si nu-si va asuma raspunderea pe modificarea legii electorale.

Ludovic Orban, despre OUG 114 si Legile Justitiei: Am ca obiectiv ca la sedinta de vineri sa adoptam proiectul pe care ne angajam raspunderea

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca are ca obiectiv adoptarea, in sedinta de vineri, a proiectului pe care Guvernul urmeaza sa isi asume raspunderea privind modificarea Legilor Justitiei si a OUG.

Ministrul Justitiei: Lucrurile se indreapta catre o lege pentru abrogarea recursului compensatoriu Voi merge la CEDO sa informez ca nu mai putem tolera starea de nesiguranta

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, dupa ce proiectul privind abrogarea legii recursului compensatoriu a fost adoptat de Comisia Juridica a Camerei, ca lucrurile se indreapta catre o lege adoptata de Parlament in acest sens. El a spus ca va merge sa informeze CEDO ca aceasta masura a fost luata pentru ca nu mai putea fi tolerata starea de nesiguranta.

Marcel Vela, mesaj pentru Jandarmerie privind mitingul din 10 august: Astept o solutie finala si anuntul ca s-a desecretizat tot. Daca nu, consecintele vor fi pe masura

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat ca asteapta, din partea Jandarmeriei, pana vineri seara, depunerea la dosarul procurorilor a comunicatiilor realizate prin statii de catre jandarmi in.

Licitatia pentru proiectarea spitalului regional din Iasi, lansata vineri

Licitatia pentru achizitia serviciilor de proiectare a spitalului regional din Iasi a fost lansata vineri de Ministerul Sanatatii pe platformele electronice de specialitate ale Romaniei si Uniunii Europene SICAP si JOUE). Valoarea estimata a contractului de servicii este de 63. 354,57 lei fara TVA, iar termenul de depunere a candidaturilor pentru cei interesati este 31 ianuarie 2020.

ANCOM: Tarife mai mici in Romania pentru terminarea apelurilor mobile, din 1 ianuarie 2020

Operatorii de telefonie mobila care activeaza pe piata din Romania vor percepe un tarif maxim de terminare a apelurilor la puncte mobile de 0,76 eurocentiminut, in scadere cu 10% fata de 0,84 eurocentiminut, cat este in prezent, incepand cu 1.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )