Libnet.ro
UNICEF

11:30

Orban anunta cand este asteptat varful epidemiei in Romania: Urmeaza sa mentinem, o perioada de timp dupa varf, respectarea regulilor

Adevărul Adevărul,
Orban anunta cand este asteptat varful epidemiei in Romania: Urmeaza sa mentinem, o perioada de timp dupa varf, respectarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a decarat, joi seara, ca varful epidemiei este estimat, in acest moment, in perioada 1-5 mai, dar prognozele nu sunt 100% sigure. Orban a afirmat ca, si dupa ce va trece varful pandemiei, masurile restrictive vor fi pastrate, iar revenirea la normalitate se va face treptat, cu acele activitati cu grad mic de risc. continuă pe Adevărul

Conditiile de carantina, relaxate tocmai cand este asteptat varful epidemiei: Romanii care se intorc in tara din Italia sau Spania vor sta in carantina la domiciliu, nu in centre pazite de autoritati

Romanii care revin in tara din asa-numitele zone rosii Italia, Spania, Franta, Belgia, Marea Britanie, Statele Unite, Turcia sau Iran, unde exista transmitere comunitara extinsa a coronavirusului), care erau plasati pana acum in centre de carantina, vor putea sta in premiera in carantina la domiciliu, prevede un Ordin al Ministerului Sanatatii publicat astazi in Monitorul Oficial.

Orban, despre incuviintarea starii de urgenta: Si-ar asuma o raspundere uriasa votand impotriva. Nu s-a ajuns la varful epidemiei

Premierul Ludovic Orban, a declarat, marti seara, ca nu crede ca parlamentarii vor vota impotriva incuviintarii prelungirii starii de urgenta, avand in vedere ca varful epidemiei este asteptat in perioada 20 aprilie 5 mai, iar orice relaxare a masurilor poate sa duca la cresterea numarului de infectari.

RAED ARAFAT: Varful epidemiei de COVID-19 este asteptat in Romania in perioada 22-26 aprilie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, declara ca exista analize care arata ca varful epidemiei de COVID-19 este asteptat in Romania in perioada 22-26 aprilie, insa aceste date se pot modifica. Arafat sustine ca masurile de preventie vor trebui mentinute si dupa ce varful epidemiologic va fi atins.

VIDEO Trump anunta redeschiderea unor state in aprilie si acuza China ca a mintit: Varful epidemiei a fost depasit, la nivel national

Presedintele american Donald Trump a declarat ca varful epidemiei de coronavirus a fost depasit in SUA si a anticipat redeschiderea unor state in cursul acestei luni, desi, initial, fusese avansata data de 1 mai, scrie BBC News. Liderul de la Casa Alba a mai acuzat China ca minte in legatura cu bilantul victimelor. Trump a mai spus ca SUA exploreaza ipoteza potrivit careia noul coronavirus ar fi plecat de fapt de la un laborator de virusologie din Wuhan.

Iohannis este asteptat sa emita astazi decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca 30 de zile

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat sa emita luni decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca 30 de zile, conform anuntului facut in urma cu o saptamana.

OMS: Suntem convinsi ca nu vedem inca varful epidemiei de coronavirus

Numarul de cazuri noi de COVID-19 este in scadere in unele zone ale Europei, inclusiv in Italia si Spania, insa focarele continua sa se raspandeasca in Marea Britanie si Turcia, a anuntat marti Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), citata de Reuters.

OMS: Suntem siguri ca nu vedem inca varful epidemiei COVID-19

Numarul de cazuri noi de COVID-19 este in scadere in unele zone ale Europei, inclusiv in Italia si Spania, insa focarele continua sa se raspandeasca in Marea Britanie si Turcia, a anuntat marti Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), citata de Reuters.

OMS: Suntem siguri ca nu vedem inca varful epidemiei

Numarul de cazuri noi de COVID-19 este in scadere in unele zone ale Europei, inclusiv in Italia si Spania, insa focarele continua sa se raspandeasca in Marea Britanie si Turcia, a anuntat Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), citata de Reuters.

Presedintele Trump afirma ca SUA a depasit probabil varful epidemiei

Presedintele Donald Trump a declarat miercuri ca Statele Unite au depasit varful imbolnavirilor cu noul coronavirus, adaugand ca aceste progrese incurajatoare i-ar permite sa prezinte joi liniile directoare vizand redeschiderea economiei, informeaza AFP.

Orban anunta ca oricine vine din zone rosii, din afara tarii, intra in carantina institutionalizata

Premierul Ludovic Orban a oferit, joi seara, explicatii cu privire la ordinul care viza intrarea in carantina, la domiciliu, a persoanelor care veneau din afara tarii si a spus ca erau cateva judete unde locurile de carantinare erau aproape pline. Oricine vine din zone rosii intra in carantina institutionalizata, a spus premierul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )