Libnet.ro
UNICEF

20:15

RAED ARAFAT: Varful epidemiei de COVID-19 este asteptat in Romania in perioada 22-26 aprilie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAED ARAFAT: Varful epidemiei de COVID-19 este asteptat in Romania in perioada 22-26 aprilie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, declara ca exista analize care arata ca varful epidemiei de COVID-19 este asteptat in Romania in perioada 22-26 aprilie, insa aceste date se pot modifica. Arafat sustine ca masurile de preventie vor trebui mentinute si dupa ce varful epidemiologic va fi atins. continuă pe Ziarul Bursa

Raed Arafat: Varful pandemiei de coronavirus in Romania, asteptat intre 22-26 aprilie

Raed Arafat a declarat duminica seara ca, potrivit unor analize, varful epidemiei de coronavirus in Romania e asteptat intre 22 26 aprilie.

Raed Arafat anunta cand este asteptat varful epidemiei in Romania. Masurile preventive trebuie mentinute si dupa atingerea varfului

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, declara ca exista analize care arata ca varful epidemiei de COVID-19 este asteptat in Romania in perioada 22-26 aprilie, insa aceste date se pot modifica. Arafat sustine ca masurile de preventie vor trebui mentinute si dupa ce varful epidemiologic va fi atins.

Nelu Tataru: Varful epidemiei ar putea fi intre 20 si 25 aprilie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca are estimari potrivit carora varful epidemiei de coronavirus in Romania ar putea fi undeva intre 20 si 25 aprilie. Tataru a mai spus ca ne putem gandi la cazuri din ce in ce mai putine pe la mijlocul lunii mai, inceputul lui iunie.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Cel mai probabil varful epidemiei va fi atins chiar in perioada 22 - 26 aprilie

Raed Arafat, Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a declarat faptul ca, potrivit unor estimari, varful epidemiei de COVID-19 pe teritoriul Romaniei ar putea fi atins in perioada 22-26 aprilie,.

Raed Arafat: Va fi o perioada ca in razboi. Cazurile existente sunt mult mai multe decat cazurile care sunt confirmate

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat afirma ca in Romania, la fel ca in orice tara cu transmitere comunitara a virusului SARS-Cov-2, numarul cazurilor de imbolnavire este cu mult mai mare decat cazurile diagnosticate, el sustinand ca in Romania inca greul nu s-a terminat si inca nu am ajuns la ce este foarte greu.

Sondaj IRES - Romania in pandemie: Raed Arafat, personalitatea in care romanii au cea mai mare incredere. Ce cote au Iohannis si Orban

Raed Arafat este personalitatea publica in care au incredere peste trei sferturi dintre romani 78%), cota presedintelui Klaus Iohannis fiind la jumatate 39%), potrivit unui sondaj IRES, realizat in perioada 7-8 aprilie.

Raed Arafat: Mai avem putin pana trecem hopul. Dupa Paste vom face o evaluare a situatiei

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, luni, la Sinteza zilei, ca imediat dupa Paste se va face o analiza a situatiei privind pandemia de coronavirus din Romania si, in functie de rezultat, masurile vor viza o relaxare sau o continuare a restrictiilor.

Raed Arafat: Lucrurile merg spre ceva mai grav!

Raed Arafat trage un semnal de alarma si sustine ca Romania nu a trecut hopul in pandemia de coronavirus. Lucrurile merg spre mai rau, a spus seful DSU.

Prelungirea starii de urgenta este imperioasa (Raed Arafat)

Secretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat spune ca este obligatoriu ca starea de urgen.

Raed Arafat: Vom invata sa convietuim cu acest virus. Este clar ca nu poti sa stai acasa luni de zile

Raed Arafat spune ca este obligatoriu ca starea de urgenta sa fie prelungita in aprilie. Este posibila si o prelungire ulterioara, dupa 15 mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )