Libnet.ro
UNICEF

10:30

Orban anunta cand va fi inglobat grupul Social-Liberal la grupul PNL in Parlament

România Liberă România Liberă,
Orban anunta cand va fi inglobat grupul Social-Liberal la grupul PNL in Parlament

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, ca pe 2 februarie a fos. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban anunta consultari publice pe tema Pactului ecologic european

Biroul Executiv al PNL a discutat, luni, despre organizarea de consultari publice referitoare la Pactul ecologic european - un pachet de masuri catre o economie verde si durabila - cu impact asupra Romaniei, a anuntat premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

VIDEO Calculele liberalilor pentru anticipate. Orban: Daca motiunea PSD trece, parlamentarii PNL nu vor vota investirea niciunui Guvern Nu am evaluat niciodata posibilitatea sa-mi dau demisia

Premierul Ludovic Orban sustine ca, daca se ajunge in situatia declansarii alegerilor anticipate, respectiv guvernul sa fie demis in urma motiunii de cenzura a PSD, parlamentarii PNL vor vota impotriva investirii unui nou cabinet. Ludovic Orban, la HotNews. ro LIVE: Daca adoptam OUG pentru alegerea primarilor in doua tururi exista riscul sa o atace Avocatul Poporului si sa fie declarata neconstitutionala Raspunsul lui Orban intrebat daca vor creste pensiile cu 40% din septembrie: Nu e 100% asta. Banii sunt prevazuti, dar depinde cum evolueaza economia Alocatiile dublate daca sunt bani.

Rares Bogdan: Ludovic Orban este si va fi premierul PNL si dupa alegeri

Ludovic Orban este si va fi premierul PNL si dupa alegeri, iar relatia dintre Palatul Victoria si Cotroceni este foarte buna, de colaborare reala, a afirmat eurodeputatul Rares Bogdan, potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )