Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tara care ofera bani cetatenilor pentru a merge in vacanta! 500 de euro pentru o familie

Antena3 Antena3,
Tara care ofera bani cetatenilor pentru a merge in vacanta! 500 de euro pentru o familie

Dintre tarile afectate de noul coronavirus, Italia a gandit deja o solutie pentru relansarea turismului, care este responsabil pentru 13% din PIB-ul tarii. continuă pe Antena3

Tara care nu mai poate controla pandemia de coronavirus. Mor mii de oameni in fiecare zi

Inca o tara se loveste puternic de criza provocata de coronavirus. in India, totul a luat o intorsatura dramatica, bilantul ajungand la 2. 000 de morti pe zi, iar totalul deceselor fiind de 11. 903, conform noilor date oficiale publicate de oficiali.

Presedintele Trump a promulgat o lege prin care sanctioneaza oficiali chinezi pentru tratamentul aplicat uigurilor

Presedintele Donald Trump a promulgat miercuri o lege adoptata de Congresul Statelor Unite prin care sanctioneaza mai multi oficiali chinezi acuzati de comiterea de abuzuri la adresa comunitatii musulmanilor uiguri, informeaza AFP si dpa, citate de Agerpres. Aceasta lege ii considera responsabili pe autorii incalcarii drepturilor omului si ale abuzurilor, cum ar fi utilizarea sistematica a lagarelor de indoctrinare, a muncii fortate si a supravegherii intruzive pentru eradicarea identitatii etnice si a credintelor religioase ale uigurilor si ale altor minoritati din China, potrivit unui comunicat al liderului de la Casa Alba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )