Libnet.ro
UNICEF

11:00

Orban anunta ca spitalul modular construit de Asociatia Daruieste Viata ar putea primi pacienti de marti dimineata

Adevărul Adevărul,
Orban anunta ca spitalul modular construit de Asociatia Daruieste Viata ar putea primi pacienti de marti dimineata

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata ca spitalul modular construit de asociatia Daruieste Viata in curtea Spitalului Elias ar putea primi pacienti incepand de marti dimineata. continuă pe Adevărul

Kafka si paturile de Terapie Intensiva COVID: in timp ce Raed Arafat se plange ca in Bucuresti nu mai sunt locuri, spitalul modular construit de Daruieste Viata e gata de o luna. Nu a putut fi folosit din cauza ca spitalul Elias, in curtea caruia se afla

M-ati sunat sa ma trageti la raspundere? Va rog sa ma lasati sa lucrez, nu am timp, a fost reactia managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean, in momentul in care l-am sunat sa il intrebam cum explica faptul ca unitatea medicala pe care o conduce a cerut doar aviz de spital de triaj pentru un spital modular cu 38 de paturi de terapie intensiva pentru pacienti COVID in stare critica. Spitalul modular construit de Asociatia Daruieste Viata din donatii, cel mai modern de acest fel din tara, este gata de o luna. in timp ce Raed Arafat se plange la tv ca in spitalele din Bucuresti nu mai sunt locuri in sectiile ATI pentru COVID, spitalul modular zace nefolosit. Cauza: spitalul Elias, in curtea caruia a fost construit, nu a cerut Ministerului Sanatatii si DSP aviz pentru spital COVID de terapie intensiva, ci doar pentru spital de triaj, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, pentru HotNews. ro.

VIDEO Orban: Speram ca spitalul modular de la Elias sa poata primi pacienti Covid de marti

Premierul Ludovic Orban a anuntat sambata ca spera ca de marti spitalul modular realizat de Asociatia Daruieste Viata din donatii si sponsorizari in curtea spitalului Elias sa poata primi pacienti de marti. Asta dupa ce HotNews a scris ca in timp ce Raed Arafat se plange ca in Bucuresti nu mai sunt locuri, spitalul modular e gata de o luna.

Asociatia Daruieste Viata: Raed Arafat se lauda cu dotarea cu ventilatoare a unui spital facut de un ONG.Am fost nevoiti sa ii scriem premierului

Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu, membre fondatoare ale Asociatiei Daruieste Viata, il acuza pe secretarul de stat Raed Arafat ca se lauda cu dotarea cu ventilatoare a spitalului modular de la Elias, care sta nefolosit de o luna din cauza ca statul nu l-a autorizat pentru tratarea pacientilor cu forme grave de COVID-19. Cele doua sustin ca au trebuit sa ii scrie premierului pentru ca spitalul sa fie folosit in acest scop.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, la Spitalul modular pentru pacientii cu COVID-19, ridicat in curtea Spitalului Elias: Speram ca, de marti dimineata, sa poata primi pacienti care necesita internarea la ATI (FOTO, VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata, in cadrul unei vizite la Spitalul Modular pentru pacientii cu COVID-19, construit in curtea Spitalului Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti, ca dincolo de.

LUDOVIC ORBAN: Sectia modulara din curtea Spitalului Elias ar putea fi folosita pentru gestionarea cazurilor covid

Premierul Ludovic Orban a afirmat sambata ca sectia modulara, construita din donatii de Asociatia Daruieste Viata, in curtea Spitalului Elias din Capitala, ar putea fi folosita pentru tratarea bolnavilor de COVID-19, transmite Agerpres.

Orban anunta cand va fi deschisa sectia modulara de la Elias

Premierul Ludovic Orban a declarat ca spera ca, de marti, pacientii bolnavi de COVID-19 sa fie primi.

Ludovic Orban anunta ca se cauta solutii pentru suplimentarea locurilor din sectiile de ATI: Una dintre variante reinchiderea Spitalului Colentina pentru pacientii non-COVID (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca se cauta solutii pentru pacientii cu coronavirus care au nevoie de terapie intensiva, in conditiile in care seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU),.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )