Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban anunta ca se cauta solutii pentru suplimentarea locurilor din sectiile de ATI: Una dintre variante reinchiderea Spitalului Colentina pentru pacientii non-COVID (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban anunta ca se cauta solutii pentru suplimentarea locurilor din sectiile de ATI: Una dintre variante reinchiderea Spitalului Colentina pentru pacientii non-COVID (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca se cauta solutii pentru pacientii cu coronavirus care au nevoie de terapie intensiva, in conditiile in care seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU),. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, la Spitalul modular pentru pacientii cu COVID-19, ridicat in curtea Spitalului Elias: Speram ca, de marti dimineata, sa poata primi pacienti care necesita internarea la ATI (FOTO, VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata, in cadrul unei vizite la Spitalul Modular pentru pacientii cu COVID-19, construit in curtea Spitalului Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti, ca dincolo de.

Ludovic Orban: Nu sunt bani pentru dublarea alocatiilor

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca bugetul nu permite o dublare imediata a alocatiilor de stat pen.

VIDEO. Ludovic Orban anunta ca nu vor fi introduse noi restrictii

Guvernul urmeaza sa aprobe proiectul de hotarare privind prelungirea starii de alerta, premierul Lud.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Unitatea modulara de la Spitalul Elias va putea primi pacienti

Spitalul Elias din Capitala va putea primi, de martea viitoare, pacienti la terapia intensiva, a anuntat Ludovic Orban, dupa vizitarea spitalului modular de la Spitalul de Urgenta Elias.

Ludovic Orban: PNL a validat candidatii pentru primariile resedinta de judet si pentru consiliile judetene. Decizia pentru Bucuresti, amanata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca au fost validate majoritatea candidaturilor pentru primariile resedinta de judet si pentru consiliile judetene. Pentru candidatura la Primaria Capitalei.

Ludovic Orban a raspuns acuzatiilor Gabrielei Firea privind ocuparea locurilor de la ATI cu pacienti covid

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata ca nu ar dori sa intre in polemica cu Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, pe tema paturilor de la terapie intensiva destinate bolnavilor de COVID, afirmand ca sferturile de adevar nu fac altceva decat sa bage zazanie in loc sa rezolve problema, scrie Digi24.

Premierul Ludovic Orban: Vom adopta o solutie care sa duca la cresterea alocatiilor, dar nu la dublarea imediata a acestora

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, dupa o sedinta a conducerii centrale PNL, referitor la alocatii, ca acestea nu se vor dubla de la 1 august, dar vor fi gasite solutii pentru cresterea.

Ludovic Orban, huiduit de protestatari. Tocmai anunta candidatii la alegerile locale

Presedintele PNL, pe nume Ludovic Orban, a fost huiduit in aceasta dimineata de catre protestatarii adunati in fata sediului partidului, nemultumiti fiind de legea privin carantinarea si izolarea individuala. Ludovic Orban, huiduit de protestatari Astfel, protestatarii au strigat sloganuri, in timp ce premierul anunta ca liberalii si-au stabilit candidatii la alegerile locale din majoritatea judetelor, .

Ludovic Orban, huiduit de protestatari in timp ce anunta candidatii la alegerile locale

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost huiduit joi de cativa protestatari adunati in fata sediului partidului, nemultumiti de legea privind carantinarea si izolarea individuala, conform G4media. ro.

Orban anunta cand va fi deschisa sectia modulara de la Elias

Premierul Ludovic Orban a declarat ca spera ca, de marti, pacientii bolnavi de COVID-19 sa fie primi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )