Libnet.ro
UNICEF

14:00

Orban anunta ca nu vor fi facute numiri in conducerea Romgaz

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Orban anunta ca nu vor fi facute numiri in conducerea Romgaz

Premierul Ludovic Orban a declarat azi ca nu va fi facuta nicio numire in Consiliul de Administratie al Romgaz in aceasta saptamana, in conditiile in care pe ordinea de zi a adunarii actionarilor de vineri, 23 octombrie, apare numirea a trei noi membri ai Consiliului de Administratie, relateaza G4media. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Apararii Nicolae Ciuca s-a inscris in PNL. Orban anunta ca il va propune candidat la Senat

Premierul Ludovic Orban anunta ca ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, s-a inscris in Partidul National Liberal si va candida pentru Parlament. Orban spune ca este onorat de decizia lui Ciuca si ca il va propune personal drept candidat pentru un mandat de senator.

Guvernul propune un specialist in asfaltare pentru conducerea Romgaz

Ministerul Economiei, ca actionar majoritar al Romgaz - cea mai mare companie cu capital de stat - a propus trei noi membri in Consiliul de Administratie care nu au nici o legatura cu domeniul energetic si nici o competenta profesionala care sa ii recomande intr-o asemenea functie, scrie g4media.

Orban anunta ca restrictiile nu afecteaza cresele si unitatile afterschool: Daca opteaza sa functioneze, pot functiona

Cresele si unitatile afterschool pot functiona in continuare chiar daca indicele de infectare trece de 3 la mie, a anuntat luni premierul Ludovic Orban, precizand ca aceste activitati nu intra sub restrictie.

Ludovic Orban anunta trecerea in scenariul rosu a tuturor unitatilor de invatamant din Bucuresti. 75% din salariu pentru parintele care sta acasa cu copilul

Toate unitatile de invatamant din Bucuresti se inchid, ca urmare de depasirii ratei de infectare cu COVID-19, de 3 la 1000 de locuitori. Cursurile vor fi continuate exclusiv online, a anuntat duminica,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )