Libnet.ro
UNICEF

06:00

Orban: Cea mai probabila data pentru alegerile locale, 28 iunie. PSD a aratat din nou ca nu intelege democratia

Adevărul Adevărul,
Orban: Cea mai probabila data pentru alegerile locale, 28 iunie. PSD a aratat din nou ca nu intelege democratia

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, inaintea sedintei de Guvern, ca cea mai probabila data pentru alegerile locale este 28 iunie si ca PSD a aratat din nou ca nu intelege democratia, lipsind de la discutii. continuă pe Adevărul

Orban anunta ca cea mai probabila data pentru alegerile locale este 28 iunie

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, inaintea sedintei de Guvern, ca cea mai probabila data pentru alegerile locale este 28 iunie si ca PSD a aratat din nou ca nu intelege democratia, lipsind de la discutii.

Alegeri locale 2020. Ludovic Orban: Cea mai probabila data va fi 28 iunie

Ludovic Orban a convocat o intalnire cu reprezentantii partidelor parlamentare in vederea elaborarii hotararii de guvern privind stabilirea datei alegerilor locale din anul 2020.

Alegeri locale 2020. Ludovic Orban: Cea mai probabila data va fi 28 iunie

Ludovic Orban a convocat o intalnire cu reprezentantii partidelor parlamentare in vederea elaborarii hotararii de guvern privind stabilirea datei alegerilor locale din anul 2020.

Orban: Alegerile locale vor fi organizate cel mai probabil in 28 iunie Barna: USR ar putea sustine si varianta amanarii, in contextul crizei generate de coronavirus Ce spun Kelemen si Ponta

Cea mai probabila data pentru organizarea alegerilor locale este 28 iunie, a anuntat marti seara premierul Ludovic Orban, la finalul intalnirii cu liderii politici, de la care au lipsit reprezentantii PSD.

Consultari pentru alegerile locale

Premierul interimar Ludovic Orban are programate, pentru astazi, incepand cu ora 17:00, consultari cu reprezentantii partidelor parlamentare pentru stabilirea datei alegerilor locale, a calendarului organizarii acestora si a modului de desfasurare a scrutinului.

Stirile ProTV: Cea mai buna dieta pentru slabit. Alimentul recomandat de nutritionisti

A venit primavara, ne bucuram precum copiii de prezenta soarelui. Iar aceasta expresie nu este deloc rupta de adevar, pentru ca explicatii stau in evolutia speciei noastre. Suntem fiinte diurne.

TEODOR MELESCANU: Agricultura ecologica si biologica este cea mai importanta contributie pentru o Romanie verde

Presedintele interimar al Partidului Forta Nationala, senatorul Teodor Melescanu, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa la Targu Mures ca nu crede ca ar exista o contradictie intre prioritatea pe care o acorda presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, problemei ecologiei comparativ cu agricultura, chiar daca exista o disputa la nivel european referitoare la alocarea unor sume importante din bugetul UE pentru implementarea Green Deal in detrimentul politicii de coeziune si agriculturii.

Liderii a cinci grupari politice din Galati au incheiat un pact de neagresiune pentru alegerile locale

Ei sustin ca au stabilit o serie de principii precise legate de desemnarea candidatilor proprii, declara ca studiaza oportunitatea sustinerii unui candidat comun la Primaria Galati si cer celorlalte partide din opozitie mai exact USR si PNL) un armistitiu.

Alegerile locale 2020. Victor Ponta: Suntem de acord cu alegeri locale pe 28 iunie

Alegerile locale din 2020 s-ar putea desfasura pe data de 28 iunie. Victor Ponta a anuntat la finalul negocierilor cu Ludovic Orban pe tema datei alegerilor locale ca acestea se pot desfasura pe 28 iunie, dar cu o singura conditie.

Victor Ponta accepta ca alegerile locale sa aiba loc pe 28 iunie doar daca Romania scapa de coronavirus. Vosganian: Decizia finala peste doua saptamani

Presedintele Pro Romania Victor Ponta a declarat marti, la finalul negocierilor cu premierul interimar Ludovic Orban ca accepta ca in data de 28 iunie sa aiba loc alegerile locale doar daca sunt indeplinite anumite conditii. De cealalta parte, vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian a precizat ca formatiunea din care face parte va anunta decizia peste doua saptamani.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )