Libnet.ro
UNICEF

06:45

Orban anunta ca cea mai probabila data pentru alegerile locale este 28 iunie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Orban anunta ca cea mai probabila data pentru alegerile locale este 28 iunie

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, inaintea sedintei de Guvern, ca cea mai probabila data pentru alegerile locale este 28 iunie si ca PSD a aratat din nou ca nu intelege democratia, lipsind de la discutii. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Cea mai probabila data pentru alegerile locale, 28 iunie. PSD a aratat din nou ca nu intelege democratia

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, inaintea sedintei de Guvern, ca cea mai probabila data pentru alegerile locale este 28 iunie si ca PSD a aratat din nou ca nu intelege democratia, lipsind de la discutii.

Alegeri locale 2020. Ludovic Orban: Cea mai probabila data va fi 28 iunie

Ludovic Orban a convocat o intalnire cu reprezentantii partidelor parlamentare in vederea elaborarii hotararii de guvern privind stabilirea datei alegerilor locale din anul 2020.

Alegeri locale 2020. Ludovic Orban: Cea mai probabila data va fi 28 iunie

Ludovic Orban a convocat o intalnire cu reprezentantii partidelor parlamentare in vederea elaborarii hotararii de guvern privind stabilirea datei alegerilor locale din anul 2020.

Stirile ProTV: Cea mai buna dieta pentru slabit. Alimentul recomandat de nutritionisti

A venit primavara, ne bucuram precum copiii de prezenta soarelui. Iar aceasta expresie nu este deloc rupta de adevar, pentru ca explicatii stau in evolutia speciei noastre. Suntem fiinte diurne.

TEODOR MELESCANU: Agricultura ecologica si biologica este cea mai importanta contributie pentru o Romanie verde

Presedintele interimar al Partidului Forta Nationala, senatorul Teodor Melescanu, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa la Targu Mures ca nu crede ca ar exista o contradictie intre prioritatea pe care o acorda presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, problemei ecologiei comparativ cu agricultura, chiar daca exista o disputa la nivel european referitoare la alocarea unor sume importante din bugetul UE pentru implementarea Green Deal in detrimentul politicii de coeziune si agriculturii.

Orban: Alegerile locale vor fi organizate cel mai probabil in 28 iunie Barna: USR ar putea sustine si varianta amanarii, in contextul crizei generate de coronavirus Ce spun Kelemen si Ponta

Cea mai probabila data pentru organizarea alegerilor locale este 28 iunie, a anuntat marti seara premierul Ludovic Orban, la finalul intalnirii cu liderii politici, de la care au lipsit reprezentantii PSD.

Branza Gruyere din Elvetia, aleasa cea mai buna branza din lume

Branza elvetiana gruyere a fost declarata cea mai buna branza din lume, in urma unei competitii globale, desfasurata o data la doi ani in statul Wisconsin din SUA. La acest concurs s-au inscris participanti din 26 de tari.

Branza elvetiana Gruyere a fost declarata cea mai buna branza din lume

Branza gruyere din Elvetia a fost aleasa cea mai buna branza din lume intr-o competitie globala care are loc o data la doi ani in statul Wisconsin. La competitie s-au inscris participanti din 26 de tari, iar Michael Spycher din Berna, Elvetia a reusit sa castige premiul cel mare, invingandu-i pe ceilalti 3. 667 de participanti, potrivit The Independent.

Cum a devenit Italia cea mai afectata tara europeana de epidemia de coronavirus. Ce a facut diferit Germania

Germania este cea mai putin afectata tara din Europa de epidemia de coronavirus avand cea mai mica rata a mortalitatii dintre tarile europene cu un mare numar de cazuri confirmate. Ce a facut diferit fata de Italia care a ajuns a doua cea mai afectata tara din lume dupa China?.

Cea mai in varsta angajata din Romania. Bunica Sofia are 84 de ani si munceste la o gradinita

Bunica Sofia, ajunsa la varsta de 84 de ani, inca face curatenie si are grija de copiii din localitatea gorjeana Motru, batranica fiind sarbatorita, 8 Martie, si rasplatita cu flori, ciocolata si cantece de micutii de la gradinita Leurda, unde lucreaza. Cea mai in varsta angajata din Romania Povestea bunicutei Sofia este emotionanta, fiind cea .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )