Libnet.ro
UNICEF

11:15

Orban cere alegeri anticipate, imediat dupa ce guvernul sau a cazut prin motiune de cenzura

România Liberă România Liberă,
Orban cere alegeri anticipate, imediat dupa ce guvernul sau a cazut prin motiune de cenzura

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi dimineata, ca PNL doreste sa se ajunga la alegeri antici. continuă pe România Liberă

ALDE nu doreste alegeri anticipate. Tariceanu, dupa consultarile de la Cotroceni: Nu vom face o propunere de premier, dar suntem deschisi discutiilor pentru formarea unei majoritati (VIDEO)

ALDE nu doreste alegeri anticipate si nu va face o propunere de premier, avand in vedere numarul de parlamentari pe care il detine, dar este deschisa discutiilor cu celelalte partide pentru coagularea unei.

Ludovic Orban neaga zvonurile privind o intelegere cu PSD pentru alegeri anticipate in 21 iunie: O minciuna gogonata

Premierul Ludovic Orban a calificat luni drept minciuni gogonate informatiile pe surse potrivit carora ar fi ajuns la o intelegere cu Marcel Ciolacu pentru alegeri anticipate in data de 21 iunie, concomitent cu alegerile locale.

MARIUS PASCAN (PMP), DUPA CONSULTARI: Nu exista justificat un temei rezonabil, rational pentru a forta alegeri anticipate

Deputatul PMP Marius Pascan a declarat, la iesirea de la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca, in opinia formatiunii,nu exista justificat un temei rezonabil, rational pentru a forta alegeri anticipate. Noi pledam pentru alegeri la termen, dar nu ne ferim, nu ne temem de posibile alegeri anticipate, a spus el.

Igor Dodon: Orice incercare de a demite actualul Guvern duce la alegeri anticipate

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, sustine ca orice incercare de a demite actualul Guvern, inevitabil, va duce la alegeri anticipate. Totodata, seful statului spune ca probabilitatea ca un scrutin parlamentar anticipat sa fie organizat in acest an este foarte mica si ca doar doua partide parlamentare si-ar dori un asemenea scrutin: Partidul Actiune si Solidaritate si Patidul Sor, transmite IPN.

Culise. Planul lui Iohannis pentru alegeri anticipate. Cum joaca PSD

Seful statului il va desemna premier tot pe Ludovic Orban, de doua ori, astfel incat Parlamentul sa-l respinga si sa fie declansate alegerile anticipate. insa planul nu e deloc sigur. PSD incearca sa stranga o majoritate alaturi de ProRomania si ALDE, astfel incat sa blocheze dizolvarea Parlamentului, sustin surse politice. Ca varianta de rezerva, PSD ar vrea sa impinga cele doua voturi pentru investirea Guvernului pana dupa locale.

Ciolacu, despre existenta unei intelegeri intre el si Ludovic Orban cu privire la alegeri: Noi vrem sa scapam de el. Orban e o catastrofa

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a negat, luni seara, ca ar exista o intelegere intre el si premierul Ludovic Orban, astfel incat alegerea primarilor sa se faca intr-un singur tur, dar sa existe alegeri anticipate, in iunie. Este o tema falsa, spune Ciolacu, precizand ca PSD vrea sa scape de Ludovic Orban care este o catastrofa.

USR vrea alegeri anticipate si il propune pe Ciolos premier

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, joi, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, ca partidul.

Ce spune Ludovic Orban daca motiunea trece: Daca, dupa ce ne-au dat jos vor vota investirea aceluiasi Guvern, inseamna ca trebuie sa se caute

Premierul Ludovic Orban a precizat, marti seara, ca nu crede ca motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR va trece la votul programat miercuri, in Parlament. Premierul a spus ca PNL nu va vota niciun viitor Guvern, desi va fi unul tot liberal, pentru ca alegerile anticipate sa fie declansate.

PMP nu vrea alegeri anticipate. Eugen Tomac: Daca o tinem intr-un scandal continuu si in 2020, va fi o tragedie, nu pentru PNL, ci pentru Romania (VIDEO)

PMP nu este de acord cu declansarea alegerilor anticipate, a precizat Eugen Tomac, care a explicat, totusi, ca formatiunea ar fi de acord cu organizarea scrutinului inainte de termen daca ar exista un.

Gest extrem al unui pacient din Husi, imediat dupa o operatie de amputare a unui picior: S-a aruncat in gol de la geamul spitalului

Un barbat de 57 de ani a apelat la un gest socant, la scurt timp dupa ce a suferit o interventie chirurgicala in urma careia i-a fost amputat un picior.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )