Libnet.ro
UNICEF

05:45

PMP nu vrea alegeri anticipate. Eugen Tomac: Daca o tinem intr-un scandal continuu si in 2020, va fi o tragedie, nu pentru PNL, ci pentru Romania (VIDEO)

B1 B1,
PMP nu vrea alegeri anticipate. Eugen Tomac: Daca o tinem intr-un scandal continuu si in 2020, va fi o tragedie, nu pentru PNL, ci pentru Romania (VIDEO)

PMP nu este de acord cu declansarea alegerilor anticipate, a precizat Eugen Tomac, care a explicat, totusi, ca formatiunea ar fi de acord cu organizarea scrutinului inainte de termen daca ar exista un. continuă pe B1

USR vrea alegeri anticipate si il propune pe Ciolos premier

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, joi, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, ca partidul.

Eugen Tomac, dupa ce PMP a fost cotat cu 1,8% in preferintele romanilor: Cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an este sondajul IMAS

Eugen Tomac sustine ca sondajul realizat de IMAS, in care PMP este cotat cu 1,8% din optiunile alegatorilor, este cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an. Cel mai mare Fake News.

Eugen Tomac: in loc de doua tururi, Romania intra in al doilea an de criza Partidele antiPSD sunt obligate sa mearga cu candidati comuni peste tot

Liderul PMP, Eugen Tomac, afirma ca, in loc de doua tururi, Romania intra in al doilea an de criza. Nu-i inteleg deloc pe cei care imping tara din nou in criza politica, fara a se gandi la consecinta, a transmis Tomac, care precizeaza ca doar alegerea primarilor in doua tururi poate trimite PSD in opozitie in mod real. Liderul PMP considera ca partidele antiPSD sunt obligate sa mearga cu candidati comuni peste tot, altfel nu au nicio scuza.

MARIUS PASCAN (PMP), DUPA CONSULTARI: Nu exista justificat un temei rezonabil, rational pentru a forta alegeri anticipate

Deputatul PMP Marius Pascan a declarat, la iesirea de la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca, in opinia formatiunii,nu exista justificat un temei rezonabil, rational pentru a forta alegeri anticipate. Noi pledam pentru alegeri la termen, dar nu ne ferim, nu ne temem de posibile alegeri anticipate, a spus el.

ALDE nu doreste alegeri anticipate. Tariceanu, dupa consultarile de la Cotroceni: Nu vom face o propunere de premier, dar suntem deschisi discutiilor pentru formarea unei majoritati (VIDEO)

ALDE nu doreste alegeri anticipate si nu va face o propunere de premier, avand in vedere numarul de parlamentari pe care il detine, dar este deschisa discutiilor cu celelalte partide pentru coagularea unei.

Igor Dodon: Orice incercare de a demite actualul Guvern duce la alegeri anticipate

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, sustine ca orice incercare de a demite actualul Guvern, inevitabil, va duce la alegeri anticipate. Totodata, seful statului spune ca probabilitatea ca un scrutin parlamentar anticipat sa fie organizat in acest an este foarte mica si ca doar doua partide parlamentare si-ar dori un asemenea scrutin: Partidul Actiune si Solidaritate si Patidul Sor, transmite IPN.

Ludovic Orban neaga zvonurile privind o intelegere cu PSD pentru alegeri anticipate in 21 iunie: O minciuna gogonata

Premierul Ludovic Orban a calificat luni drept minciuni gogonate informatiile pe surse potrivit carora ar fi ajuns la o intelegere cu Marcel Ciolacu pentru alegeri anticipate in data de 21 iunie, concomitent cu alegerile locale.

Culise. Planul lui Iohannis pentru alegeri anticipate. Cum joaca PSD

Seful statului il va desemna premier tot pe Ludovic Orban, de doua ori, astfel incat Parlamentul sa-l respinga si sa fie declansate alegerile anticipate. insa planul nu e deloc sigur. PSD incearca sa stranga o majoritate alaturi de ProRomania si ALDE, astfel incat sa blocheze dizolvarea Parlamentului, sustin surse politice. Ca varianta de rezerva, PSD ar vrea sa impinga cele doua voturi pentru investirea Guvernului pana dupa locale.

Orban cere alegeri anticipate, imediat dupa ce guvernul sau a cazut prin motiune de cenzura

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi dimineata, ca PNL doreste sa se ajunga la alegeri antici.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )