Libnet.ro
UNICEF

22:30

Orban si Chirica promit din nou Autostrada Unirii, Targu Mures - Iasi - Ungheni

România Liberă România Liberă,
Orban si Chirica promit din nou Autostrada Unirii, Targu Mures - Iasi - Ungheni

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, si primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, au vo. continuă pe România Liberă

Cel mai greu proiect de infrastructura al Romaniei. Drula: Sunt atat de multe tampenii facute pe acest proiect Detalii despre Autostrada Unirii A8

Autostrada Unirii A8, de la Tg. Mures la Iasi si Ungheni e in diferite etape de implementare, iar pe sectorul cel mai greu, pe zona montana, e in derulare o revizuire de SF care are probleme. Ministrul Transporturilor Catalin Drula a declarat la interviurile HotNews. ro ca ar vrea ca pana la finalul anului sa liciteze la proiectare si executie capetele de la Tg. Mures si Tg. Neamt, iar pe zona montana sa vedem cum putem gasi niste solutii care sa fie mai usor implementabile, mai rapid de construit .

De ce i-a cerut demisia Rares Bogdan lui Ludovic Orban. Planul secret din PNL s-a aflat

Dupadebarcarea lui Ludovic Orban de la conducerea guvernului, au aparut disensiuni si reprosuri in interiorul PNL. Cel mai vhement critic al fostului premier este fostul jurnalist, Rares Bogdan, care a facut afirmatii dure la adresa acestuia. Analistii politici si-au pus intrebarea de unde aceste reactii dure si chiar cererea demisiei lui Orban, din partea acestuia.

Alerta meteo ANM. Se schimba vremea, din nou, in Romania. Cu ce ne vom confrunta

De saptamana viitoare se schimba vremea in Romania, spun meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie. insa, in weekend, temperaturile vor fi mai crescute decat cele normale pentru aceasta perioada a anului. Alerta meteo ANM. Se schimba vremea, din nou, in Romania Potrivit, specialistilor ANM, temperaturile din weekendul viitor vor atinge valori de pana la 15 grade .

Mihai de la 3 Sud Est trece din nou prin momente cumplite. Este in doliu, vestea care l-a sfarsit

Fanii trupei 3SudEst stiu prin ce au trecut membrii trupei in aceasta perioada. Unul din componentii trupei, Mihai Budeanu, a trecut recent prin probleme grave de sanatate. Si pentru ca nu a fost suficient, Mihai Budeanu a trebuit sa mai treaca printr-un moment greu, de curand. Mihai Budeanu in doliu, dupa decesul mamei sale Din .

Oana Zavoranu a umilit-o din nou pe Oana Roman. Ce detaliu a observat, e rusinos pentru orice femeie

Scandalul vesnic dintre Oana Zavoranu si Oana Roman revine in atentia fanilor vedetelor. Cum a umilit-o de data aceasta actrita pe fosta prezentatoare de televiziune? Aceasta a observat un detaliu rusinos. Ce a iesit in evidenta? Oana Zavoranu, noi umilinte pentru Oana Roman. Ce detaliu a observat actrita? Oana Zavoranu nu se opreste din a .

Alex Bodi se insoara din nou. E oficial, cand va face anuntul: Bianca Dragusanu sigur nu se bucura

Desi cu pobleme si dosare penale, Alex Bodi a decis sa o ia de sotie pe Daria Radionova. Vestea despre viitorul mariaj nu a fost facuta public, inca, dar rusoaica Radionova este sigura ca asa va fi. Cand, cum si unde, ramane de aflat. Daria Radionova, in al noualea cer de fericire Dupa despartirea de .

Science News: Oameni de stiinta germani au facut un soarece paralizat sa mearga din nou

Cercetatori germani au restabilit o legatura neurala considerata pana in prezent ireparabila la mamifere, utilizand o proteina de sinteza injectata in creierul unui soarece paralizat de leziuni ale maduvei spinarii si pe care l-au facut sa mearga din nou, informeaza Reuters.

Lansarea No Time to Die, ultimul film James Bond, a fost amanata din nou

No Time to Die, ultimul film al francizei James Bond si unul dintre cele mai asteptate lungmetraje din 2021, a fost amanat din nou, anunta CNN.

Oamenii de stiinta germani au reusit sa faca soareci paralizati sa mearga din nou

Oamenii de stiinta germani au reusit sa faca soareci paralizati dupa leziuni la nivelul coloanei vertebrale sa mearga din nou, restabilind o legatura neuronala considerata pana acum ireparabila la mamifere.

Autostrada Unirii A8: Compania de Autostrazi pune tunurile pe firma proiectanta de pe sectorul montan unde sunt intarzieri Castigatorul pentru proiectarea tronsonului Tg. Neamt - Iasi - Ungheni, anuntat in februarie

In ceea ce priveste proiectarea sectorului Targu Mures - Targu Neamt, exista o incapacitate constatata, de-a lungul timpului, la firma de proiectare. Din acest motiv am luat decizia sa monitorizam permanent acest prestator de servicii, anunta sefa Companiei de Drumuri. Totodata, CNAIR a sesizat firma mama din Spania si a cerut, printr-o adresa trimisa la Madrid, personal si utilaje pentru finalizarea studiilor geo in zona montana, astfel incat sa se recupereze timpul pierdut si sa se intre in grafic.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2833 seconds )