Libnet.ro
UNICEF

00:07

ORBAN: Cresterea capacitatii de tratare in sectiile de terapie intensiva este obiectivul nostru prioritar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN: Cresterea capacitatii de tratare in sectiile de terapie intensiva este obiectivul nostru prioritar

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca obiectivul prioritar este cresterea capacitatii de tratare a pacientilor cu COVID-19 in sectiile de terapie intensiva, iar ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a prezentat situatia paturilor din aceste sectii, mentionand ca in Capitala vor fi operationalizate 102 astfel de paturi, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

ARAFAT: Vizam cresterea capacitatii de ventilatie la UPU pentru ingrijirea pacientilor COVID pana la preluarea la ATI

Autoritatile din domeniul sanitar au in vedere suplimentarea, la nivelul unitatilor de primiri urgente, a numarului de ventilatoare care sa asigure tratarea corespunzatoare a pacientilor COVID pana ce acestia sunt preluati in sectiile de terapie intensiva, a declarat seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, conform Agerpres.

Numarul paturilor de terapie intensiva pentru pacientii cu COVID-19, suplimentat cu peste 100 in Capitala - Ministerul Sanatatii

Numarul paturilor de terapie intensiva pentru pacientii cu COVID -19 va fi suplimentat cu peste 100 in Bucuresti, potrivit Ministerului Sanatatii. Institutia anunta ca unitatile sanitare de urgenta din Capitala, respectiv Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca si Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan, vor fi desemnate spitale suport COVID pentru sectiile de terapie intensiva.

Cate paturi libere mai sunt la terapie intensiva pentru pacientii COVID. Anuntul ministrului Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat miercuri ca in acest moment mai sunt libere aproximativ 300 de patruri in sectiile de terapie intensiva destinate pacientilor infectati cu noul coronavirus.

Criza locurilor la Terapie Intensiva se adanceste

Cazurile grave cresc zilnic iar paturile complet utilate din sectiile de Terapie Intensiva sunt insu.

Ministrul de Externe din Belgia, Sophie Wilmes, la terapie intensiva din cauza COVID-19: Este constienta si comunica. Situatia ei este relativ buna

Ministrul de Externe al Belgiei se afla internatla terapie intensiva dupa ce a fost confirmata cu Covid-19. Sophie Wilmes a inceput sa se simta rau vinerea trecuta, iar sambata, 17 octombrie, medicii au.

Pandemia COVID-19. Sefa diplomatiei belgiene, internata la terapie intensiva

Sefa diplomatiei belgiene si fost premier al acestei tari europene, Sophie Wilmes, este internata cu COVID-19 intr-o sectie de terapie intensiva dupa ce a inceput sa aiba simptome vinerea trecuta, iar sambata a fost testata pozitiv la coronavirus.

300 de paturi de Terapie Intensiva pentru pacienti COVID-19 mai sunt libere la nivel national - Ministerul Sanatatii

In jur de 300 de paturi de Terapie Intensiva pentru pacienti bolnavi de COVID-19 mai sunt libere in acest moment la nivel national, anunta Ministerul Sanatatii. 766 de pacienti infectati cu coronavirus sunt internati la Terapie Intensiva.

Record absolut de infectari cu SARS-CoV-2: 4.848 de imbolnaviri in 24 de ore. 766 de pacienti sunt in stare grava la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, miercuri, la 191. 102 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 4. 848 de noi imbolnaviri din 37. 065 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 6. 065 decese, din care 69 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 766.

Digi24: Marturisire dura a unui medic: De 2-3 saptamani alegem pe cine ducem la Terapie Intensiva. Am ajuns acolo, credeati ca n-am ajuns?

La nici 60 de kilometri de Bucuresti, la Spitalul Judetean Ploiesti, cosmarul tuturor medicilor s-a transformat deja in realitate. Medicul primar Violeta Tanase, sefa UPU, a facut la Digi24 o marturisire dura: deja de cateva saptamani medicii aleg intre pacienti si decid pe cine salveaza, pentru ca nu mai sunt locuri la terapie intensiva.

TATARU: in Capitala operationalizam 102 paturi la terapie intensiva

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat ca la nivelul Capitalei au fost identificate si sunt in curs de a primi autorizatii de la DSP 102 paturi la terapie intensiva, la doua dintre spitale Colentina si Malaxa, care sunt in inttegralitate spitale suport COVID-19, conform Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )