Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ce spune Iohannis despre cresterea pensiilor si a alocatiilor

Adevărul Adevărul,
Ce spune Iohannis despre cresterea pensiilor si a alocatiilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut luni o serie de precizari privind cresterea pensiilor si a alocatiilor in acest an, in contextul in care PSD nu ar fi precizat care ar putea fi sursele de finantare. continuă pe Adevărul

Presedintele si Guvernul isi doresc cresterea pensiilor. Iohannis: Acest lucru a fost in repetate randuri subliniat Ce a spus seful statului despre dublarea alocatiilor (VIDEO)

Presedintele Romaniei si premierul Ludovic Orban isi doresc sa creasca pensiile, iar acest lucru a fost in repetate randuri subliniat, a afirmat Klaus Iohannis, luni, la Palatul Cotroceni. Este o.

Klaus Iohannis, despre majorarea alocatiilor copiilor. Ce sarcina le-a trasat guvernantilor

Marti, 13 ianuarie, presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret pentru promovarea legii ce va duce la majorarea alocatiilor celor mici. Cu toate astea, chiar si cu promulgarea legii de catre Presedintele Iohannis, lucrurile se bat cap-in-cap, iar oficialii vin cu declaratii contradictorii. Klaus Iohannis, despre majorarea alocatiilor copiilor Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a declarat .

Orban, despre cresterea pensiilor cu 40%: Nu e 100% sigur, totul depinde de cum evolueaza economia, de incasarile bugetare

Premierul Ludovic Orban a declarat ca majorarea punctului de pensie cu 40% de la 1 septembrie, prevazuta in lege, nu este sigura si asta pentru ca depinde de incasarile bugetare. PSD a facut varza Legea.

Orban: Cresterea pensiilor cu 40%, din septembrie, nu este sigura

Vesti ingrijoratoare pentru milioane de romani. Cresterea pensiilor cu 40%, din septembrie, nu este sigura, declara premierul Ludovic Orban.

Reactia lui Babana dupa ce l-a vazut pe Sorin Bontea la Asia Express. Gestul lui spune tot despre relatia lor

Show-ul culinar de la Antena 1, Chefi la cutite s-a terminat de ceva vreme, insa unii dintre participanti au devenit adevarate vedete, chiar daca nu au castigat marele premiu. Printre ei sa afla si Razvan Babana, un personaj indragit de telespectatorii Antenei 1. Reactia lui Babana dupa ce l-a vazut pe Sorin Bontea la Asia .

Lavinia Parva a facut acum anuntul. Multi si-au pus semne de intrebare, dar gestul lui Stefan Banica Jr. spune totul despre casnicia lor

Lavinia Parva si Stefan Banica Jr. au fost mereu atat de atenti cu viata personala, incat multi si-au pus semne de intrebare legate de mersul lucrurilor in casnicia lor, mai ales ca artista posta pe Instagram numai poze cu fiul ei si niciodata cu cei doi. Lavinia Parva a facut acum anuntul Lavinia Parva nu .

Cod rutier 2020. Ce spune legea despre ITP. Soferii care sunt vizati

Inspectia tehnica periodica sau ITP, este o verificare standard ce se face la cativa ani, in cazul masinilor noi, detinute de catre romani. Codul rutier pe 2020 arata ca soferii trebuie sa realizeze aceasta inspectie, daca isi doresc sa poata circula cu atutorismele, in perfecta legalitate. Costul unei astfel de verificari este cel de cateva .

Klaus Iohannis, despre demisia lui Ludovic Orban din functia de premier: Nu exclud din start absolut niciun scenariu

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca nu exclude niciun scenariu cu privire la declansarea alegerilor anticipate. Seful statului a fost intrebat intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Cotroceni daca exclude din start ca premierul Ludovic Orban sa demisioneze din functie, daca nu se ajunge la alegeri anticipate prin motiune de cenzura.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )