Libnet.ro
UNICEF

00:07

Orban: Dan Nica - iar o bataie de joc, nu are nici cea mai mica sansa. Exista riscul sa pierdem acest portofoliu

Adevărul Adevărul,
Orban: Dan Nica - iar o bataie de joc, nu are nici cea mai mica sansa. Exista riscul sa pierdem acest portofoliu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, crede ca nici Dan Nica, noua propunere a Partidului Social Democrat pentru postul de comisar european pe Transporturi, nu are nici cea mai mica sansa sa ajunga in acel post. El sustine ca Romania risca sa piarda acest portofoliu si sa primeasca unul lipsit de semnificatie. continuă pe Adevărul

Dan Nica si Gabriela Ciot, propunerile PSD pentru functia de comisar european

ACTUALIZARE - Dan Nica spune ca nu are nicio problema penala Europarlamentarul PSD Dan Nica, votat de conducerea partidului pentru functia de comisar european, a declarat marti ca nu are probleme penale si ca este dispus sa dea toate raspunsurile la Bruxelles atunci cand va fi intrebat despre dosarul Microsoft. --------- Premierul Viorica Dancila a declarat marti, dupa sedinta CEx, ca a avut o discutie cu presedintele CE despre propunerile de comisar pe care urmeaza sa le faca Romania, iar Dan Nica ramane propunere, fiind o persoana respectata. De asemenea, a anuntat ca va fi propusa si o femeie, Gabriela Ciot, secretar de stat in MAE.

Dan Nica spune ca nu are nicio problema penala

Europarlamentarul PSD Dan Nica, votat de conducerea partidului pentru functia de comisar european, a declarat marti ca nu are probleme penale si ca este dispus sa dea toate raspunsurile la Bruxelles atunci cand va fi intrebat despre dosarul Microsoft, scrie Agerpres.

Cine este Dan Nica, propus pentru functia de comisar european: vechi lider PSD, cercetat in dosarul Microsoft, afirmatii controversate la Bruxelles

Europarlamentarul PSD Dan Nica va fi propus de Guvern pentru functia de comisar european. Nica, fost ministru al Comunicatiilor in Guvernul Nastase, a fost cercetat in dosarul Microsoft, insa, intre timp, faptele s-au prescris. Nici la Bruxelles nu se bucura de o imagine prea buna dupa ce a fost prins ca a mintit in plenul Parlamentului European in legatura cu procentul celor achitati dupa ce au fost trimisi in judecata pentru coruptie.

Dan Nica, despre acuzatiile de coruptie ce l-au vizat: Nu am nicio problema! Si candidatul belgian a fost acceptat (VIDEO)

Dan Nica s-a aratat increzator ca va fi desemnat comisar european din partea Romaniei. El nu vede nicio problema in faptul ca a fost acuzat de fapte de coruptie. Dan Nica a fost vizat de procurorii DNA in.

Cine e Dan Nica, noul comisar al lui Dancila: acuzat in dosarul Microsoft, dat afara din guvern de Boc, a mintit in Parlamentul European ca 98% dintre cei acuzati de coruptie in Romania au fost achitati

Noul comisar propus de Viorica Dancila, Dan Nica, este si el un personaj controversat politic. Fost ministru al Comunicatiilor in Guvernul Nastase, intre 2000 si 2004, Nica a fost acuzat de abuz in serviciu in dosarul Microsoft, fapta care s-a prescris, iar cazul clasat in mare parte.

Dan Nica propus de Dancila si acceptat de PSD pentru propunerea de comisar european in sedinta CEX

Dan Nica a fost propus comisar de Viorica Dancila in sedinta CEX si a fost acceptat de liderii social democrati. Initial premierul Viorica Dancila a anuntat ca nu va fi luata o decizie cu privire la propunerea unui comisar european in sedinta CEX a PSD. Surse social democrate au declarat pentru HotNews. ro ca Lia Olguta Vasilescu l-a propus pe Victor Negrescu insa presedintele PSD a refuzat sa supuna la vot. Nica a obtinut acordul liderilor PSD in sedinta CEX.

EXCLUSIV Cum a ajuns Gabriela Ciot sa fie favorita pentru functia de comisar european, in ciuda lui Dan Nica. Zoana, Tapardel si Manzatu au pierdut la vot

Gabriela Ciot, secretar de stat in MAE, e propunerea de rezerva a PSD pentru functia de comisar european, insa Ursula von der Leyen i-a transmis preierului ca vrea sa respecte principiul cotelor de gen, asadar Ciot ii va lua fata lui Dan Nica, sustin surse politice pentru Adevarul. Viorica Dancila a insistat pentru Gabriela Ciot, desi in cursa interna au intrat mai multe femei din PSD: Roxana Manzatu, Claudia Tapardel si Gabriela Zoana.

Dancila, intrebata despre acuzatiile de coruptie aduse lui Dan Nica: E o persoana respectata si sustinuta - Care este a doua varianta a PSD pentru propunerea de comisar european (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, marti, ca Dan Nica este noua propunere de comisar european. intrebata despre acuzatiile de coruptie ce au planat asupra acestuia, premierul a adus in discutie casele lui Klaus.

Dancila: Dan Nica ramane propunerea de comisar european pentru Transporturi

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti seara, ca Dan Nica ramane propunerea de comisar european pentru Transporturi. Stire in curs de.

Dan Nica, votat pentru postul de comisar european pentru Transporturi

Dan Nica a fost votat in CEx pentru functia de comisar european pentru Transporturi. Exista insa si o propunere de rezerva, deoarece presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ar dori ca postul sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )