Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dan Nica, votat pentru postul de comisar european pentru Transporturi

Antena3 Antena3,
Dan Nica, votat pentru postul de comisar european pentru Transporturi

Dan Nica a fost votat in CEx pentru functia de comisar european pentru Transporturi. Exista insa si o propunere de rezerva, deoarece presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ar dori ca postul sa. continuă pe Antena3

Dan Nica, votat pentru postul de comisar european pentru Transporturi - surse

Dan Nica ar putea fi noua propunere pentru functia de comisar european pentru Transporturi, potrivit unor surse PSD. Stire in curs de actualizare .

Dancila: Dan Nica ramane propunerea de comisar european pentru Transporturi

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti seara, ca Dan Nica ramane propunerea de comisar european pentru Transporturi. Stire in curs de.

Dancila nu renunta la propunerea Rovanei Plumb pentru postul de comisar european

Premierul Viorica Dancila a anuntat sambata ca nu renunta la propunerea Rovanei Plumb pentru postul de comisar european si a precizat ca aceasta beneficiaza de tot sprijinul ei, desi comisia juridica a Parlamentului European a stabilit ca Plumb se afla in conflict de interese.

Cine este Dan Nica, propus pentru functia de comisar european: vechi lider PSD, cercetat in dosarul Microsoft, afirmatii controversate la Bruxelles

Europarlamentarul PSD Dan Nica va fi propus de Guvern pentru functia de comisar european. Nica, fost ministru al Comunicatiilor in Guvernul Nastase, a fost cercetat in dosarul Microsoft, insa, intre timp, faptele s-au prescris. Nici la Bruxelles nu se bucura de o imagine prea buna dupa ce a fost prins ca a mintit in plenul Parlamentului European in legatura cu procentul celor achitati dupa ce au fost trimisi in judecata pentru coruptie.

Dan Nica propus de Dancila si acceptat de PSD pentru propunerea de comisar european in sedinta CEX

Dan Nica a fost propus comisar de Viorica Dancila in sedinta CEX si a fost acceptat de liderii social democrati. Initial premierul Viorica Dancila a anuntat ca nu va fi luata o decizie cu privire la propunerea unui comisar european in sedinta CEX a PSD. Surse social democrate au declarat pentru HotNews. ro ca Lia Olguta Vasilescu l-a propus pe Victor Negrescu insa presedintele PSD a refuzat sa supuna la vot. Nica a obtinut acordul liderilor PSD in sedinta CEX.

Orban: Dan Nica - iar o bataie de joc, nu are nici cea mai mica sansa. Exista riscul sa pierdem acest portofoliu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, crede ca nici Dan Nica, noua propunere a Partidului Social Democrat pentru postul de comisar european pe Transporturi, nu are nici cea mai mica sansa sa ajunga in acel post. El sustine ca Romania risca sa piarda acest portofoliu si sa primeasca unul lipsit de semnificatie.

Surse. Alegere-surpriza in PSD. Dan Nica va fi propus pentru functia de comisar european. Fifor, respins de partid

Europarlamentarul PSD Dan Nica va fi propus de Guvern pentru functia de comisar european pe Transporturi. Mihai Fifor, candidatul sustinut de Viorica Dancila, nu a fost agreat de partid din cauza duplicitatii, sustin surse politice pentru Adevarul. Nici Dan Nica nu este un candidat fara pete: a fost cercetat in dosarul Microsfot, a mintit in Parlamentul European, insa are o puternica sustinere in partid.

Cine este Gabriela Ciot, varianta de rezerva a lui Dancila pentru functia de comisar european: secretar de stat in MAE si conferentiar universitar

PSD a votat o varianta de rezerva la Dan Nica pentru functia de comisar european in persoana Melaniei-Gabriela Ciot. in varsta de 44 de ani, Ciot este secretar de stat pentru afaceri europene in cadrul MAE si conferentiar universitar la Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca. A intrat in PSD in 2004, fiind adusa de Vasile Puscas, ministru in cabinetul Nastase, iar in perioada mai 2014 noiembrie 2015 a fost consiliera lui Teodorovici la Ministerul Fondurilor Europene.

Claudia Tapardel, propunerea PSD pentru postul de comisar european pe Transporturi

Fostul europarlamentar PSD Claudia Tapardel va fi propunerea partidului pentru postul de comisar european pentru Transporturi, potrivit unor surse din interiorul PSD. Propunerea Claudia Tapadel vine dupa ce Rovana.

Ciolos: Iohannis are datoria sa convoace de urgenta toate partidele ca sa desemneze o persoana capabila pentru functia de comisar european

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a reactionat dupa decizia Comisiei juridice a Parlamentului European de a o respinge definitiv pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european. Ciolos spune ca premierul Viorica Dancila trebuie sa-si recunoasca greseala si sa nu mai insiste, iar presedintele Klaus Iohannis sa se implice de urgenta si sa convoace toate partidele care au obtinut mandate in Parlamentul European pentru a gasi o persoana capabila sa ocupe functia de comisar european pentru Transporturi. Doar convocarea doamnei Dancila nu va rezolva o situatie pe care aceasta a gestionat-o impotriva intereselor tarii, afirma Ciolos.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )