Libnet.ro
UNICEF

18:45

Orban: Dancila trebuie sa retraga nominalizarea Rovanei Plumb

România Liberă România Liberă,
Orban: Dancila trebuie sa retraga nominalizarea Rovanei Plumb

Liderul PNL, Ludovic Orban considera ca premierul trebuie sa inceteze imediat mascarada nominalizar. continuă pe România Liberă

Dancila nu renunta la propunerea Rovanei Plumb pentru postul de comisar european

Premierul Viorica Dancila a anuntat sambata ca nu renunta la propunerea Rovanei Plumb pentru postul de comisar european si a precizat ca aceasta beneficiaza de tot sprijinul ei, desi comisia juridica a Parlamentului European a stabilit ca Plumb se afla in conflict de interese.

Presedintele desemnat al Comisiei Europene ii cere Vioricai Dancila iNLOCUIREA RAPIDA a Rovanei Plumb

Ursula von der Leyen, presedinta aleasa a Comisiei Europene, a purat deja discutii preliminare cu Bucurestiul si cu Budapesta in vederea inlocuirii Rovanei Plumb si a lui Laszlo Trocsanyi, respinsi.

DANCILA, DESPRE SITUATIA ROVANEI PLUMB: Comisia JURI se afla la originea unui conflict intre legislatia nationala si cea europeana

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, dupa ce Comisia Juridica din PE a respins nominalizarea Rovanei Plumb pentru postul de comisar european, ca este vorba despre un conflict intre legislatia nationala si cea europeana, iar atitudinea comisiei a fost profund incurajata de opozitia din Romania in frunte cu presedintele Iohannis.

Viorica Dancila, nicio vorba despre situatia Rovanei Plumb, respinsa pentru functia de comisar european: Premierul se lauda pe Facebook cu intalnirile sale din SUA (FOTO)

Premierul Viorica Dancila nu comenteaza situatia Rovanei Plumb, respinsa de Comisia pentru Afaceri Juridice JURI) din cauza problemelor din declaratia de avere. La mai bine de 24 de ore de cand oficialii.

Ursula von der Leyen ii cere premierului Dancila inlocuirea rapida a Rovanei Plumb, pentru postul de comisar european

Presedinta desemnata a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a cerut luni inlocuirea rapida a candidatilor Romaniei si Ungariei, dupa ce nominalizatii celor doua tari pentru postul de comisar european au.

Victor Ponta vrea sa devina comisar european, dupa respingerea candidaturii Rovanei Plumb

Victor Ponta vrea sa puna mana pe postul de comisar european dupa respingerea candidaturii Rovanei Plumb. Liderul Pro Romania vrea sa faca un troc cu PSD. Acesta promite sa nu sustina motiunea de.

Ludovic Orban (PNL), dupa RESPINGEREA Rovanei Plumb in comisia JURI: Politicieni obisnuiti cu camata. Dancila sa se consulte cu Iohannis pentru o noua nominalizare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, reactioneaza dur dupa ce Rovana Plumb a declarat ca a stins datoria de 800. 000 de lei prin vanzarea a doua apartamente in Capitala, pe care nu le avea trecute in declaratia de.

Reactia Vioricai Dancila dupa esecul Rovanei Plumb: declaratie de presa la ora 19.00

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, va sustine o declaratie de presa incepand cu ora 19. 00, la sediul central al partidului. Presedintele Klaus Iohannis a chemat-o pe Viorica Dancila miercuri la Palatul Cotroceni, pentru a discuta de propunerea Romaniei pentru functia de comisar european, dupa esecul Rovanei Plumb.

Surse: Premierul Dancila il va propune pe Mihai Fifor in locul Rovanei Plumb, pentru functia de comisar european

Premierul Viorica Dancila il va propune pe Mihai Fifor, secretarul general al PSD, pentru functiade comisar european in locul Rovanei Plumb. Surse din PSD spun ca in cursa interna pentru functia de.

Eugen Tomac (PMP), dupa decizia JURI in cazul Rovanei Plumb: Principalul vinovat, Viorica Dancila. Sa se abtina de la orice nominalizare pana cand nu se voteaza motiunea de cenzura

Presedintele PMP, Eugen Tomac, ii cere premierului Viorica Dancila sa nu nominalizeze un alt parlamentar pentru functia de comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb, pana cand se voteaza motiunea de ce.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )