Libnet.ro
UNICEF

15:15

Orban: Decizia de prelungire a starii de alerta nu are un continut politic

Adevărul Adevărul,
Orban: Decizia de prelungire a starii de alerta nu are un continut politic

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca starea de alerta este indispensabila pentru a mentine toate reglementarile care sunt necesare pentru a garanta protectia sanatatii si vietii cetatenilor, Hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta urmand a fi adoptata sapramana viitoare. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN: Decizia de prelungire a starii de alerta nu are un continut politic

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, la inceputul sedintei de Guvern, ca starea de alerta este indispensabila pentru a mentine toate reglementarile care sunt necesare pentru a garanta protectia sanatatii si vietii cetatenilor, Hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta urmand a fi adoptata sapramana viitoare.

Orban: Decizia de prelungire a starii de alerta o luam saptamana viitoare Ce restrictii se ridica de la 15 iunie

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi seara ca Guvernul va decide prelungirea starii de alerta saptamana viitoare. Seful Guvernului a anuntat insa ca mai multe restrictii vor fi ridicate incepand cu 15 mai. Astfel de la aceasta data se vor putea redeschide mall-urile, gradinitele si afterschool-urilor, nu va mai fi nevoie de izolare la domiciliu pentru romanii care vin din anumite tari.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2635 seconds )