Libnet.ro
UNICEF

14:45

ORBAN DESPRE BUGETUL PE 2019: Nu are baze solide si este construit pe nisip

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN DESPRE BUGETUL PE 2019: Nu are baze solide si este construit pe nisip

Proiectul de buget pe 2019 nu are baze solide si este construit pe nisip, dupa cum arata datele prezentate pana-n prezent referitoare la constructia bugetara, a afirmat presedintele PNL, Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici da detalii despre bugetul din 2019

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici a dat marti despre bugetul pe 2019, precizand ca este bazat pe o crestere economica de 5,5% si un deficit de circa 2,55%.

ORBAN, DESPRE AFIRMATIILE LUI BADULESCU PRIVIND PROTESTELE: PSD are ceva de ascuns

PSD are ceva de ascuns, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, facand referire la faptul ca viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a recunoscut ca a mintit procurorii in legatura cu protestul din 10 august 2018, liberalul fiind de parere ca atunci ''Jandarmeria nu a intervenit de capul ei '', ci a executat un ordin politic.

Raed Arafat, despre criza APEI POTABILE din Bucuresti: Este o problema de sanatate publica

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, avertizeaza populatia Bucurestiului cu privire la apa potabila. Este o problema de sanatate publica. Apa Nova trebuie sa colaboreze cu.

Datele pe care se bazeaza bugetul pe 2019: Noua estimare a Comisiei de Prognoza prevede o scadere a salariatilor si o crestere mai mica a investitiilor / Cursul estimat la 4,67 lei/euro

Noua prognoza a CNSP prevede o crestere mai mica investitiilor in acest an, de la 7,9%, cat estima in toamna, la 6,9%, in documentul publicat miercuri. De asemenea, se asteapta la un numar mediu mai mic de salariati. Daca anterior estima 5,335 milioane, acum se asteapta la 5,282 milioane. Nu stim motivele acestei deprecieri, probabil are de-a face cu migratia. Trebuie remarcat faptul ca aceasta prognoza este, cel mai probabil, luata in considerare la constructia bugetului pe 2019.

Ion Tiriac despre Simona Halep: Are un mare handicap

Omul de afaceri Ion Tiriac a abordat, joi seara, intr-o emisiune de televiziune mai multe subiecte printre care si cel al prezentei Simonei Halep in fruntea tenisului mondial.

Secretarul general al PPE, despre o posibila alianta USR-PLUS: Cred ca este vorba de un pic de oportunism

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez Isturiz-White, a declarat, luni, cu privire la o posibila alianta intre PLUS si USR la alegerile europarlamentare, ca este vorba de un pic de oportunism.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )