Libnet.ro
UNICEF

08:30

Teodorovici da detalii despre bugetul din 2019

Adevărul Adevărul,
Teodorovici da detalii despre bugetul din 2019

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici a dat marti despre bugetul pe 2019, precizand ca este bazat pe o crestere economica de 5,5% si un deficit de circa 2,55%. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader, la Sinteza zilei. Detalii despre ordonanta pregatita de ministrul Justitiei

Ministru Justitiei, Tudorel Toader, va fi din nou fata in fata cu Mihai Gadea la Sinteza zilei. Ce raspunsuri are la marile scandaluri din justitie? Ce ordonanta a pregatit ministrul Justitiei?.

Scenariul alegerilor prezidentiale din 2019. Marius Pieleanu: Presedintele Klaus Iohannis se va infrunta cu candidatul unic PSD-ALDE

Sociologul Marius Pieleanu a comentat in emisiunea Punctul de intalnire despre alegerile prezidentiale din 2019 si sansele fiecarui candidat. Liviu Dragnea ar putea fi nu numai propunerea PSD,.

Detalii cutremuratoare despre atacul din Ploiesti.Ce arsenalavea asupra sa agresorul profesoarei

O profesoara in varsta de 43 de ani a fost injunghiata in fata cancelariei de un tanar in varsta de 22 de ani. Incidentul s-a petrecut la Colegiul Spirtu Haret din Ploiesti, agresorul fiind un fost el.

Melescanu, despre criza din Venezuela: Romnia sustine ideea unor alegeri anticipate / Criza, pe agenda reuniunii liderilor UE de la Bucuresti

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat sambata ca Romania sprijina ideea unor alegeri prezidentiale anticipate in Venezuela si va ridica problema crizei din statul sud-american la reuniunea ministrilor de externe din UE ce va avea loc la sfarstiul lunii la Bucuresti.

Nadia Comaneci, dezvaluiri despre fuga din Romania: Nu am spus nimanui ca vreau sa fug

In urma cu 30 de ani, Nadia Comaneci, Zeita de la Montreal, fugea din Romania comunista trecand clandestin granita in Ungaria si ajungand apoi in Austria si Statele Unite. Versiunile asupra a ceea.

Doctorul Mencinicopschi, despre pericolul din carne: Puii nu sunt injectati cand sunt vii, ci dupa sacrificare

Profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi, poate cel mai cunoscut specialist roman in domeniul alimentatiei, a vorbit la Voi cu Voicu despre pericolul pe care il reprezinta carnea din galantarele.

Victor Becali, dezvaluiri despre viata din spatele gratiilor. Pe ce cheltuia fostul impresar o avere

Fostul impresar Victor Becali, 57 de ani, a vorbit despre conditiile pe care le-a avut in spatele gratiilor. Acesta s-a plans ca nu manca deloc si ajunsese sa cheltuie o mica avere pe.

Noi detalii despre moartea Albertinei Cosbac. Ce a aparut in locul unde a murit tanara de 25 de ani

Rudele, apropiatii, dar si cei care au cunoscut-o pe Albertina Narcisa Cosbac sunt socati de soarta cruda pe care a avut-o. Unii dintre acestia au lasat candele rosii in locul in care tanara sportiva de 25.

Primarii de municipii din Romania ii cer Vioricai Dancila o intalnire pe tema bugetului pe 2019

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) i-a solicitat, luni, premierului Viorica Dancila o intalnire pentru a discuta despre bugetul pe 2019 si cotele din impozitul pe venit ce vor reveni unitatilor administrativ teritoriale, invitand-o sa participe.

Dupa o discutie cu Iordache, un deputat USR anunta ca bugetul pe 2019 va fi adoptat n guvern saptamna viitoare. Bulai: Dezbaterile n Parlament ncep pe 5 februarie

Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, Iulian Bulai USR), a anuntat, duminica, pe Facebook, dupa ce a discutat cu Florin Iordache, ca Guvernul va adopta bugetul pe anul 2019 cel tarziu joi, 31 ianuarie, iar dezbaterile pe legea bugetului vor incepe pe 5 februarie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )