Libnet.ro
UNICEF

20:00

Orban, despre citarea la Sectia speciala a doi procurori CSM: Un motiv in plus sa desfiintam sectia

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre citarea la Sectia speciala a doi procurori CSM: Un motiv in plus sa desfiintam sectia

Premierul Ludovic Orban spune ca citarea la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor a doi procurori din CSM este un motiv in plus ca sectia speciala sa fie desfiintata. continuă pe Hotnews

Consiliul Superior al Magistraturii: Citarea la Sectia speciala a doi procurori CSM, factor de presiune si de decredibilizare Vom sesiza Comisia Europeana

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) spune ca citarea procurorilor CSM Nicolae Solomon si Florin Deac la sectia de anchetare a magistratilor reprezinta un factor de presiune si de decredibilizare institutionala, in contextul derularii procedurii de avizare partial negativa a propunerilor ministrului Justitiei de ocupare a functiilor de conducere la marile parchete. Procurorii din CSM acuza o campanie media indreptata impotriva membrilor Sectiei si anunta ca vor sesiza Comisia Europeana. Orban, despre citarea la Sectia speciala a doi procurori CSM: Un motiv in plus sa desfiintam sectia.

Ce spune Sectia speciala despre audierea procurorului CSM Nicolae Solomon

Sectia de anchetare a magistratilor sustine ca procurorul CSM Nicolae Solomon a fost audiat intr-un dosar penal care nu vizeaza activitatea Sectiei pentru procurori, ca si componenta a Consiliului Superior al Magistraturii, ci vizeaza modul de desfasurare a activitatii unora dintre membrii Sectiei pentru procurori.

Mai mult de jumatate din membrii Sectiei pentru Procurori din CSM, citati de Adina Florea la Sectia Speciala. in ce moment sunt trimise citatiile

Procurori din CSM, printre care siNicolae Solomon, fost vicepresedinte al Consiliului, au fost citati in calitate de martorila Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ) de catre procuroarea Adina Florea. Solomon este asteptat luni, de la ora 14. Actiunea Sectiei Speciale vine dupa ce saptamana trecuta procurorii CSM au dat avize negative Gabrielei Scutea si Giorgianei Hosu, propuse la sefia PiCCJ si DIICOT.

Doi procurori din CSM, chemati la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor - surse

Procurorii CSM Nicolae Solomon si Florian Deac au fost citati la audieri in calitate de martor la Sectia pentru anchetarea magistratilor condusa de Adina Florea, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare.

Ludovic Orban, despre conflictul CSM-SIIJ: Dupa alegeri va exista o reglementare pentru desfiintarea SIIJ

Premierul interimar Ludovic Orban a reactionat, luni, in cazul anuntului venit din partea sectiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al magistraturii CSM) care a acuzat presiuni din partea Sectiei de.

Procurorul Adina Florea de la Sectia speciala s-a inscris la concurs pentru un post la Inspectia Judiciara

Procurorul Adina Florea de la Sectia de anchetare a magistratilor s-a inscris la concursul pentru ocuparea unui post in cadrul Inspectiei Judiciare, au declarat surse din sistem pentru Ziare. com.

Orban, despre majorarea alocatiilor: Deocamdata, nu am luat nicio decizie O solutie ca banii sa fie folositi doar in interesul copilului este sistemul de vouchere

Dublarea alocatiilor copiilor ramane o incertitudine. Premierul Ludovic Orban spune ca nu s-a luat o decizie, deocamdata, si a comentat ca exista si alte variante pentru a stimula familiile cu mai multi copii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )