Libnet.ro
UNICEF

23:15

Orban, despre demisiile parlamentarilor pentru a nu primi pensii speciale: Minciuna, demagogie

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre demisiile parlamentarilor pentru a nu primi pensii speciale: Minciuna, demagogie

Premierul Ludovic Orban a caracterizat drept o minciuna gogonata si un demers demagogic demisia anuntata de liderul PSD Marcel Ciolacu din Parlament in ultima zi de mandat, pentru a nu beneficia de pensie speciala. Epopeea pensiilor speciale: Cine le-a introdus Cum incearca PSD si PNL sa transforme subiectul pensiilor speciale din cartoful fierbinte in bata electorala. continuă pe Hotnews

Orban, despre demisiile parlamentarilor pentru a nu primi pensii speciale: Minciuna, demagogie

Premierul Ludovic Orban a caracterizat drept o minciuna gogonata si un demers demagogic demisia anuntata de liderul PSD Marcel Ciolacu din Parlament in ultima zi de mandat, pentru a nu beneficia de pensie speciala. Epopeea pensiilor speciale: Cine le-a introdus Cum incearca PSD si PNL sa transforme subiectul pensiilor speciale din cartoful fierbinte in bata electorala.

Orban, despre anuntul lui Marcel Ciolacu ca va demisiona pentru a nu beneficia de pensie speciala: O minciuna mai gogonata, mai rar mi-a fost dat sa aud

Ludovic Orban a comentat, luni seara, anuntul lui Marcel Ciolacu, ca va demisiona inainte de finalizarea mandatului, pentru a nu beneficia de pensie speciala. Orban sustine ca parlamentarii beneficiaza de pensia speciala si daca nu duc la indeplinire mandatul, iar Ciolacu are deja un mandat intreg. in replica, Ciolacu i-a cerut liderului PNL sa nu mai minta, afirmand ca si la finalul primului mandat a demisionat inainte de finalizarea acestuia.

Ludovic Orban, despre propunerea lui Valentin Lazea privind scaderea salariilor bugetarilor: Sa o aplice la BNR! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a respins din nou solutia propusa de Valentin Lazea, economistul-sef de la BNR, de a fi redusa saptamana de lucru a bugetarilor, la pachet cu taierea salariilor cu 20%, pentru a se reduce.

Ludovic Orban, despre perspectiva scaderilor salariilor bugetarilor: Sunt stabilite prin lege. Trebuie sa trecem de acest tip de declaratii Ce se va intampla cu salariul minim

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a sugerat vineri ca bugetarii nu vor avea diminuate salariile incepand de anul viitor, pentru a reduce deficitul, asa cuma sugerat economistul sef al BNR. Premierul Ludovic.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE RECOMANDAREA OMS PRIVIND REDESCHIDEREA SCOLILOR: Obiectivul nostru e sa reducem numarul de infectari zilnice

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Suceava, ca obiectivul Guvernului este reducerea numarului de infectari zilnice cu SARS-CoV-2, ca reactie la recomandarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii privind redeschiderea scolilor in pandemie.

Ludovic Orban, despre carantinarea Bucurestiului: Sunt mai multi indicatori care determina decizia de intrare in carantina. Nu exista o rata stabilita. Este o decizie pe care o iau specialistii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, intrebat daca s-ar putea lua decizia carantinarii Bucurestiului, ca exista mai multi indicatori de care se tine cont in luarea unei astfel de decizii, iar totul tine co.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )