Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ludovic Orban, despre carantinarea Bucurestiului: Sunt mai multi indicatori care determina decizia de intrare in carantina. Nu exista o rata stabilita. Este o decizie pe care o iau specialistii (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre carantinarea Bucurestiului: Sunt mai multi indicatori care determina decizia de intrare in carantina. Nu exista o rata stabilita. Este o decizie pe care o iau specialistii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, intrebat daca s-ar putea lua decizia carantinarii Bucurestiului, ca exista mai multi indicatori de care se tine cont in luarea unei astfel de decizii, iar totul tine co. continuă pe B1

Anunt de ultima ora despre carantinarea Bucurestiului. Prefectul Capitalei a luat decizia

Prefectul Capitalei a luat decizia si a facut anuntul despre carantinarea Bucurestiului. Ce se va intampla cu bucurestenii in perioada urmatoare. Veste de ultima ora! Se inchide sau nu Bucurestiul?! Traian Berbeceanu a raspuns la intrebarea care sta acum pe buzele tuturor bucurestenilor: intra sau nu in carantina Bucurestiul?! Prefectul Capitalei a explicat, la Europa .

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre carantinarea Bucurestiului. Ce se va intampla

Raed Arafat a vorbit in cursul serii de duminica despre situatia cazurilor de COVID-19 in Bucuresti. Seful DSU nu a adus vesti imbucuratoare pentru cetateni, insa s-a aratat increzator cu privire la o imbunatatire a bilantului zilnic de imbolnaviri. Potrivit acestuia, in urma ultimelor restrictii impuse de autoritati s-a ajuns la un plator, astfel ca .

Ludovic Orban, despre perspectiva scaderilor salariilor bugetarilor: Sunt stabilite prin lege. Trebuie sa trecem de acest tip de declaratii Ce se va intampla cu salariul minim

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a sugerat vineri ca bugetarii nu vor avea diminuate salariile incepand de anul viitor, pentru a reduce deficitul, asa cuma sugerat economistul sef al BNR. Premierul Ludovic.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE RECOMANDAREA OMS PRIVIND REDESCHIDEREA SCOLILOR: Obiectivul nostru e sa reducem numarul de infectari zilnice

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Suceava, ca obiectivul Guvernului este reducerea numarului de infectari zilnice cu SARS-CoV-2, ca reactie la recomandarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii privind redeschiderea scolilor in pandemie.

Ludovic Orban, despre propunerea lui Valentin Lazea privind scaderea salariilor bugetarilor: Sa o aplice la BNR! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a respins din nou solutia propusa de Valentin Lazea, economistul-sef de la BNR, de a fi redusa saptamana de lucru a bugetarilor, la pachet cu taierea salariilor cu 20%, pentru a se reduce.

Klaus Iohannis, despre carantinarea Bucurestiului: E o masura care si-a dovedit eficienta, insa problematic este efectul economic. Expertii recomanda dupa o analiza atenta, unde se impune si unde nu se impune carantinarea

Klaus Iohannis a sustinut, duminica dimineata, o scurta conferinta de presa, dupa o vizita la Institutul Clinic Fundeni. intrebat daca este posibilitatea ca Bucurestiul sa fie carantinat in periaoda,.

CIOLACU: Sunt mai multi colegi care ar putea sa ocupe functia de prim-ministru

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, avanseaza trei nume care ar putea fi propuneri ale partidului pentru functia de prim-ministru daca partidul va castiga alegerile din 6 decembrie - Mihai Tudose, Sorin Grindeanu, Vasile Dincu, doua dintre acestea fiind ale unor fosti premieri din perioada in care PSD era condus de Liviu Dragnea, relateaza news. ro.

Orban: Nu ne dorim carantinarea Bucurestiului, dar exista o metodologie

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu se doreste carantinarea Capitalei, adaugand ca exista o metodologie pentru luarea unei astfel de decizii, pe baza practicilor la nivel mondial, transmite Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Nu ne dorim carantinarea Bucurestiului, dar exista o metodologie

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca nu se doreste carantinarea Capitalei, adaugand ca exista o metodologie pentru luarea unei astfel de decizii, pe baza practicilor la nivel mondial.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se va intampla in ziua alegerilor, pe 6 decembrie. Noi reguli pentru cei care vor vota

Ludovic Orban vine cu informatii calde referitoare la desfasurarea alegerilor din 6 decembrie. Pentru ca multi romani se tem sa mearga la vor in contextul pandemiei de COVID-19, premierul vine cu asigurari menite sa-i linisteasca pe cetateni cu privire la siguranta sanatatii publice in timpul alegerilor. Mesajul lui Ludovic Orban pentru persoanele afectate direct de .

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )