Libnet.ro
UNICEF

09:45

Orban, despre discutia cu Pandele in noaptea alegerilor: Astea sunt amanunte de cancan

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre discutia cu Pandele in noaptea alegerilor: Astea sunt amanunte de cancan

Ludovic Orban recunoaste ca a vorbit la telefon cu sotul Gabrielei Firea in noaptea alegerilor, dar nu a dat detalii despre continutul discutiei cu Florentin Pandele. continuă pe Hotnews

Orban, despre discutia cu Pandele: Sunt amanunte de cancan. Cand discut cu cineva, nu bat toba in targ

Ludovic Orban a afirmat, intrebat despre discutia pe care a avut-o la telefon in noaptea alegerilor cu Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, ca are 500 de telefoane zilnic si cand discuta cu cineva nu bate toba in targ ca a vorbit cu cineva. Liderul PNL a catalogat ca amanunte de cancan, dezvaluirile Gabrielei Firea despre aceasta convorbire.

Ce s-a intamplat in noaptea alegerilor. Firea a dezvaluit tot: discutia dintre Orban si Pandele

Gabriela Firea a facut dezvaluiri despre ce se s-a intamplat in noaptea de alegeri, despre dicutia dintre Florentin Pandele si Ludovic Orban. Gabriela Firea a dezvaluit, marti, faptul ca in noaptea alegerilor sotul sau, Florentin Pandele, l-a sunat pe presedintele PNL, Ludovic Orban, pentru a-l intreba daca e convins ca a facut bine, ca i-a .

Dezvaluiri din noaptea alegerilor. Pandele, revoltat, l-a sunat pe Ludovic Orban. Ce au vorbit

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit ca sotul sau, Florin Pandele, primarul din Voluntari, l-a sunat in noaptea alegerilor locale pe premierul Ludovic Orban.

Firea: Sotul meu l-a sunat pe Orban in noaptea alegerilor si l-a intrebat de ce m-a demonizat

Gabriela Firea acuza in continuare ca la adresa sa a fost o campanie negativa, sustinand ca sotul sau l-a sunat in noaptea alegerilor pentru a-l intreba pe premierul si seful PNL, Ludovic Orban, de ce a demonizat-o.

Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Am stabilit calendarul de pregatire al alegerilor parlamentare. Voi conduce campania electorala (VIDEO)

Miercuri, la finalul sedintei BPN, premierul Ludovic Orban a declarat ca a stabilit calendarul alegerilor parlamentare si ca el va conduce campania electorala, fiind un lucru pe care si-l asuma in calitate de.

Ce scrie presa internationala despre alegerile locale din Romania: Liberalii sunt disperati ...

Presa internationala apreciaza ca rezultatul scrutinului local de duminica va influenta intentiile de vot in perspectiva alegerilor parlamentare din decembrie.

Premierul Ludovic Orban, despre victoria PNL la alegerile locale: Nu ma hazardez sa va dau datele pana nu suntem siguri 100%

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit noi detalii despre cele mai importante victorii ale PNL la alegerile locale, potrivit rezultatelor partiale. Printre acestea s-ar numara si Oltenita, municipiul lui Ion.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Nu au fost incidente foarte grave Din punctul meu de vedere nu exista niciun risc de transmitere a virusuril in procesul electoral

Premierul Ludovic Orban, prezent la Centrul de Comanda al MAI, a sustinut o serie de declaratii cu privire la alegerile locale din cursul zilei de astazi, 27 septembrie. Prim-ministrul a vorbit despre incidentele.

Orban, despre alegeri: A fost o prezenta semnificativa. A intrecut asteptarile multora. E clar ca este o victorie

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat ca a fost o prezenta la vot la alegerile locale care a intrecut asteptarile multora. El a adaugat ca este clar o victorie, insa pentru fi una definitiv pecetluita trebuie sa fie finalizate procesele verbale de numarare a voturilor din toate sectiile si circumscriptiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )