Libnet.ro
UNICEF

06:30

Premierul Ludovic Orban, despre victoria PNL la alegerile locale: Nu ma hazardez sa va dau datele pana nu suntem siguri 100%

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban, despre victoria PNL la alegerile locale: Nu ma hazardez sa va dau datele pana nu suntem siguri 100%

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit noi detalii despre cele mai importante victorii ale PNL la alegerile locale, potrivit rezultatelor partiale. Printre acestea s-ar numara si Oltenita, municipiul lui Ion. continuă pe B1

Mihai Chirica, despre victoria in alegerile locale: A contat si faptul ca m-am inscris in PNL. Cei de la PSD au fost resanctionati de catre ieseni pentru ca nu au putut sa se desprinda de metehnele fostului lider (VIDEO)

Actualul primar al Iasiului, Mihai Chirica, candidat PNL, a obtinut un nou mandat, potrivit rezultatelor partiale de la alegerile locale din 27 septembrie. Mihai Chirica a afirmat dupa inchiderea sectiilor de vot.

Ludovic Orban, dupa victoria lui Nicusor Dan: Pentru prima oara in 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara la alegerile locale si bate PSD fara drept de apel (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine o prima declaratie dupa victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru Capitala. Ma bucur enorm ca am eliberat Bucurestiul, a spus liderul.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Nu au fost incidente foarte grave Din punctul meu de vedere nu exista niciun risc de transmitere a virusuril in procesul electoral

Premierul Ludovic Orban, prezent la Centrul de Comanda al MAI, a sustinut o serie de declaratii cu privire la alegerile locale din cursul zilei de astazi, 27 septembrie. Prim-ministrul a vorbit despre incidentele.

Ludovic Orban, dupa victoria din Bucuresti: Am batut PSD fara drept de apel

Premierul Ludovic Orban a declarat ca liberalii au batut PSD fara drept de apel PSD in capitala si ca PNL a repurtat o victorie si la nivel national.

Candidatul USR-PLUS Cornel Zainea a pierdut Primaria Chiajna la doar 54 de voturi Ludovic Orban, despre cel care a castigat: Mircea Minea actioneaza ca un satrap, folosind retelele de infractori

Cornel Zainea, candidatul USR-PLUS la Primaria Chiajna, a anuntat ca a pierdut alegerile la o diferenta de doar 54 de voturi. Totusi, el a dat asigurari ca nu pleaca nicaieri, iar peste patru ani el si echipa.

Ludovic Orban anunta remanierea Guvernului dupa alegerile locale. Executivul se desparte de ministrii care au obtinut alte functii la alegerile locale 2020

Mai multi ministri PNL au candidat la alegerile locale 2020. Pentru ca exista si castigatori, premierul Ludovic Orban este nevoie sa se desparta de acestia si sa anunte o remaniere.

Ludovic Orban: Pentru prima oara PNL a castigat Primaria Oltenita, ceea ce e o victorie simbolica. Localitatea a fost subjugata de PSD timp de 30 de ani

PNL a castigat in premiera Primaria Oltenita, a declarat premierul Ludovic Orban, care a catalogat momentul drept o victorie simbolica, avand in vedere cine e din Oltenita si faptul ca Oltenita a fo.

Liberalii anunta un procent istoric la alegerile locale. Sighiartau: PNL are peste 34% si peste 1.300 de primari Nu vom face nicio alianta cu PSD

Liberalii isi revendica victoria in alegerile locale. PNL este primul partid din Romania, PNL are un scor de peste 34%, un procent istoric pentru partidul nostru, a declarat luni secretarul general al PNL, Robert Sighiartau.

Ludovic Orban a votat dupa ce a asteptat o jumatate de ora la intrarea in sectie: Eram pregatit sa stau si mai mult. Ma astept la o prezenta mare la vot, chiar in conditii de pandemie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a mers la vot duminica dimineata, la ora 8, la sectia din scoala din Dobroiesti, din judetul Ilfov. Orban a stat la cioada a aproape o jumatate de ora pentru a.

Ludovic Orban a stat la coada sa voteze: Eram pregatit sa stau si mai mult. M-am dezinfectat de doua ori

Alegeri locale 2020. Premierul Ludovic Orban a stat la coada, duminica dimineata, inca de la ora 8, pentru a vota la scoala nr. 1 din Dobroesti, judetul Ilfov.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )