Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ludovic Orban, despre Gabriela Firea: Rezultatele mandatului sunt aproape egale cu zero pe proiectele de investitii. Cine seamana vant, culege furtuna Firea, atac josnic la adresa premierului (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre Gabriela Firea: Rezultatele mandatului sunt aproape egale cu zero pe proiectele de investitii. Cine seamana vant, culege furtuna Firea, atac josnic la adresa premierului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a criticat, duminica, mandatul Gabrielei Firea la Primaria Capitalei, precizand ca rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero. De partea. continuă pe B1

Orban, despre Gabriela Firea: Cine seamana vant culege furtuna. Rezultatele mandatului sunt aproape zero

Premierul Ludovic Orban a criticat-o duminica pe primarul Capitalei Gabriela Firea, afirmand ca cine seamana vant culege furtuna si ca rezultatele mandatului acesteia sunt aproape 0.

Se apropie campania pentru alegerile locale. Razboi total intre Ludovic Orban si Gabriela Firea

Razboiul pentru Primaria Bucurestiului a inceput cu mult timp inaintea campaniei electorale pentru a.

Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic - Brasov: Mi-e rusine sa vorbesc despre asta

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca ii este rusine sa vorbeasca despre autostrada Comarnic-Brasov, avand in vedere istoricul acestui proiect, precizand ca Guvernul inca nu a luat decizia daca acest.

Ludovic Orban, despre OUG 114 si Legile Justitiei: Am ca obiectiv ca la sedinta de vineri sa adoptam proiectul pe care ne angajam raspunderea

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca are ca obiectiv adoptarea, in sedinta de vineri, a proiectului pe care Guvernul urmeaza sa isi asume raspunderea privind modificarea Legilor Justitiei si a OUG.

Ce spune Ludovic Orban despre cumulul pensiei cu salariul de la stat: Daca vor sa lucreze in privat, nu avem o problema

Premierul Ludovic Orban spune ca nu este normal ca persoane care s-au pensionat si incaseaza pensie sa beneficieze si de un venit din sectorul public. Este vorba de foarte multi care s-au pensionat la 40 si ceva de ani din Politie sau din alte structuri si care, dupa ce s-au pensionat si au dobandit niste pensii, multe dintre ele peste media pensiilor, mai cumuleaza si venituri in sectorul public, a afirmat Orban, intrebat daca este de acord cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul de la stat. Ministrul Finantelor anunta masuri luate in calcul de guvern: inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiesalariu.

Gabriela Firea, declaratie controversata: Biroul lui Orban era ca un bar de negri, numai cu bautura, numai cu tigari

Primarul Capitalei Gabriela Firea a lansat, duminica, o serie de atacuri la adresa premierului Ludovic Orban, despre care a spus ca nu s-a schimbat deloc fata de vremea cand era viceprimar, transmite Digi 24.

Orban, despre mandatul Gabrielei Firea: Rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero Cine seamana vant, culege furtuna

Premierul Ludovic Orban spune ca la Primaria Capitalei, pe perioada mandatului Gabrielei Firea, rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero.

Orban, despre mandatul Gabrielei Firea: Rezultatele pe proiecte de investitii importante sunt aproape egale cu zero

Premierul Ludovic Orban a declarat ca la Primaria Capitalei, pe perioada mandatului Gabrielei Firea, rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero.

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban, dupa ce a anuntat ca isi doreste un nou mandat ca primar al Capitalei

Gabriela Firea s-a simtit atacata, asa ca a raspuns in consecinta. Ludovic Orban a anuntat ca-si doreste un nou mandat ca edil al Capitalei. Cum a reactionat actualul primal al Bucurestiului la cele auzite? Firea ataca! Orban vrea sa puna mana pe functia de edil al Capitalei Gabriela Firea vrea sa-si mentina functia de care .

Gabriela Firea il acuza pe Orban ca ar fi superficial si ca nu stie ce atributii are Guvernul

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca premierul Ludovic Orban se face vinovat de superfici.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )